A+ R A-

Наказания вместо уволнения в БФС след уникален гаф! (ВИДЕО)

Понеделник, 14 Септември 2015 12:37 | | |

Оценете
(3 гласа)
Наказания вместо уволнения в БФС след уникален гаф! (ВИДЕО)

Шефове на БФС са били наказани заради неточното вписване в Наредбата на правилото със задължителното участие на играч до 21 в стартовите състави на отборите от „А" група.

Изпълнителният директор Борислав Попов и един от неговите заместници Антон Попов признаха, че са сред наказаните. Не стана ясно, какво точно трябва да се случи в българската футболна централа, за да бъде някой изритан от кожения си стол и кабинета, в който се шири!

Както е известно, босът на Славия Венци Стефанов скочи срещу тази неточност, като поясни, че Изпълкомът изрично е взел решение друго решение. В последствие PlovdivDerby.com единствен в цяла България ви информира за смехотворният факс, който получиха всички клубове от А група, с молба правилото да бъде спазвано (Припонете си ТУК).

Всъщност е трябвало младият играч да бъде задължен да играе минимум едно полувреме, но в Наредбата липсва това уточнение. По тази причина клубовете няма да търпят санкции, ако на този етап младият играч бива заменян по-рано.

За следващата спортно-състезателна година вече двама млади играчи до 21 години ще трябва да започват от самото начало на мачовете. Поне един младок ще трябва да бъде на терена 90 минути, а друг – поне 45 минути.

 

Припомняме ви, че феновете на Ботев Пловдив подхванаха инициатива, която заля няколко стадиона в България в 11-ата минута на мачовете да се скандира против настоящото ръководство на централата.

 

Насрочената за днес пресконференция на БФС нямаше как да бъде заради ЦСКА.

Обявеният от централата брифинг на Националния стадион не трябваше да касае "червените" и съдбата на "армейския" клуб, въпреки че беше точно така!

Логиката е следната - ако проблемът е от подобно естество и важен характер, че да касае бъдещето на може би най-популярния клуб в България, пред медиите трябваше да има смелостта да застане друг един човек, а не Боби Попов. Другият Боби!

Защото не Попов хулят преобладаващата част от феновете в България в момента,

не Попов трябваше да обясни какво ще се случи с единия от двата най-обичани и генериращи приходи от различни по характера си права клубове,

не Попов и следваната от него политика в БФС са обект на критика, от страна на голяма част от медиите в страната,

не Попов е този, който трябваше да застане и да сподели пред всички своите причини за провала на националния отбор в квалификациите за европейското (и в предишните, и в предишните),

защото не Попов, Петев или Пенев трябва да са на пангара в тази публична деградация на клубния ни и национален футбол, а онзи - другият Боби!

Та в този ред на мисли пресконференцията на изпълнителния директор на БФС Боби Попов нямаше как да е за ЦСКА. И за националния отбор. И за българския футбол въобще.

Е, нямаше как, ама беше. Слабо, Боби, слабо.../Иван Иванов; topsport.bg

Медия

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Линейки хвърчат към коматево. Има припаднали от смях, хората не са спали ...

  Прочетете още...

   
 • ДАЙ 1 ЛЕВ ЗА СЕМКИ И ИДИ СИ ГИ ИЗЯЖ В СЕЛО КУМАТЮУ ДА ТИ ЕВА ...

  Прочетете още...

   
 • и тогава педерасите от КПБП ще блокират достъпа до трибуната както сега ...

  Прочетете още...

   
 • Много стабилен играч. Без да блести върши много работа в защита и се ...

  Прочетете още...

   
 • аре бе ще давам 1 лев за билет.

  Прочетете още...

   
 • Дейба ваш'та мама дейба локомотивоциган ска дейба!

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар