A+ R A-

Стоичков яхна златен хамър

Сряда, 09 Септември 2015 17:27 | | |

Оценете
(0 гласа)
Стоичков яхна златен хамър

Христо Стоичков очевидно добре прекарва годините след футбола. Той не се спира дълго на едно място и постоянно обикаля между България, Испания и Маями, като и на трите места има свои жилища. Напоследък Камата е особено активен в социалната мрежа Инстаграм, където публикува снимки от заниманията, които върши.

Ицо се изфука с уникален по рода си позлатен хамър. Не става ясно обаче дали футболната ни легенда е собственик на мощното возило, или просто се е щракнал до него.
"Който си има златни обувки и златна топка, си има златна кола!", написа Стоичков под кадъра. Преди няколко дни той игра голф в Испания. След това пък голмайсторът на "Барселона" от близкото минало разпусна на океански риболов с яхта. Камата се похвали със завиден улов от почти еднометрови риби, които впоследствие сам сготвил.

Ицо отдавна има афинитет към лова и риболова. У нас той хваща пушката в ловното стопанство "Елен", когато е на гости в Етрополе при своя добър приятел Емил Димитров. По времето, когато бе треньор в Южна Африка, Стоичков си организираше сафарита в саваната.
И докато Ицо псуваше италианския рефер Жоел Киню в новото предаване на Башар Рахал, то майката на футболиста хвърляше огън и жупел по време на селски мач. Леля Пенка напопържи съдията Георги Кабаков, пратен да свири мач на нейното село Ясно поле.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!