A+ R A-

Зума удари рамо на Петев преди битката

Сряда, 02 Септември 2015 11:48 | | |

Оценете
(0 гласа)
Зума удари рамо на Петев преди битката

Бившият селекционер на националния отбор Христо Бонев вярва, че мачът с Нор­вегия може и да се окаже мно­го лесен за нас, но всичко зави­си от настройката и нагласа­та на самите футболисти.

„Двубоят с Норвегия ще е изключително труден. Съпер­никът взе да надига глава. Са­мо на две точки е от второ­то място и може да се бори с Италия и Хърватска. Но таки­ва срещи могат да станат и много лесни. Ако нашите мом­чета решат, че трябва много отговорно да играят, да над­минат себе си, може и да изля­зат победители от този сблъсък. Лошото е, че взехме да се задоволяваме с трето място, с бараж. Дано да се на­мери този лидер, който да поведе отбора", пожела си Зума, като добави, че вижда то­зи лидер в лицето на Ивелин Попов.

Относно критиките към Ивайло Петев за избора му на играчи за двубоите с Норвегия и Италия той бе ка­тегоричен:

„Петев най-добре си знае нещата. Познава много добре българските футболисти, ко­ито играят в нашето първен­ството и с които не можем да впечатлим никого с нищо. Затова и прибягва до по-ста­ри и опитни футболисти, ку­чета, които могат и с един-единствен мач да донесат по­ложителни неща за отбора. Мисля, че това е било воде­щото при избора му на фут­болистите. Аз зная, че той е много добро, свястно и чест­но момче и няма да се поддаде някой да му казва какво и как да го прави. Дано национали­те бият, защото само те ни останаха. Отборите ни рано-рано отпаднаха в Европа. Ако не, ще гледаме европейското по телевизията", завърши Христо Бонев, цитиран от вестник "Тема: Спорт".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар