A+ R A-

Лудогорец официално обяви, че завежда съдебни дела срещу медия

Вторник, 25 Август 2015 18:37 | | |

Оценете
(1 глас)
Лудогорец официално обяви, че завежда съдебни дела срещу медия


25 август 2015 | 14:59
3 0 0 0
Лудогорец официално обяви, че ще съди вестник 7 дни спорт.

Ето публикацията на официалния сайт на българския шампион:

"Днес е нов ден за рекорди във вестник „7 дни спорт". В една статия, посветена на ПФК Лудогорец, има поместени поне 7 измислици. Да, много от нашите привърженици ще се попитат защо сега реагираме, при положение, че от половин година в този вестник се сипят какви ли не обиди срещу ПФК Лудогорец. Това е така, защото нямахме достатъчно време да им отговаряме, пък и не е необходимо да им се отдава такова значение на „творческите напъни". Но те вече бъркат свободата на словото със слободията и всяко нещо трябва да има край. ПФК Лудогорец и всички пострадали лица от обидите на този вестник завеждат дела, които са внушителен брой. А до произнасянето на съда, когато имаме време, ще оборваме художествените измислици, които не почиват на реални факти".

Ето днешните измислици:

1. Заглавието „Бразилците в „Лудогорец" мрънкат на тренировка – пълна измишльотина. Бразилците в Лудогорец се славят не само със спортно-технически качества, но и със своята дисциплина, и коректност. Това е причината селекционният ни екип да работи сериозно на бразилския пазар.

2. Групичката на Марселиньо не харесвала методите на подготовка – ново твърдение, което идва от хора, които очевидно не познават „Лудогорец". За почти 5 години нито веднъж Марселиньо не си е позволил коментар за работата на треньора, без значение неговото име. Напротив, Марселиньо има много сериозна роля в адаптацията на сънародниците си и винаги е бил в помощ на ръководството, и треньора.

3. Отстраняване на Браян Ангуло от тима – поредна измишльотина. Да, Браян беше съпътстван от контузии, но вече е добре и готов да даде най-доброто от себе си за ПФК Лудогорец. Всички приказки за гонене или прекратяване на договор на играча имат други цели.

4. Марселиньо бил горделив – това твърдение не се нуждае от оборване. То предизвиква бурен смях в хората, които го познават.

5. Марселиньо е нежна душа и не обича да му се говори твърдо – Някои хора бъркат интелигентното поведение с малодушие. Марселиньо е лидер и в интервюто си след мача с Локомотив, Пловдив ясно се обяви за твърда ръка в съблекалнята.

6. Марселиньо имал проблеми, че Ивайло Петев говори твърдо в съблекалнята – Марселиньо би играл под ръководството на Ивайло Петев в националния отбор, ако имаше законова възможност в момента. Този факт ясно показва колко вярно е твърдението в „7 дни спорт".

7. Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев бяха известни с мекия си характер и се огъваха пред Марселиньо – тук авторът или се е объркал сериозно, или прави опит в едно изречение да уязви трима души.

За статията „Лукоки се завръща в Холандия" също може да се пише много, защото там е една най-големите измислици, тиражирани от вестника. В деня на първия мач с Милсами именно този вестник тръбеше, че Сисиньо и Лукоки са се сбили. В статията даже се хвалят как само те разкрили новината. Е, сигурно другите медии са проспали „боя" или пък вестник „7 дни спорт" има собствена футболна терминология, според която единоборството на тренировка е бой. Ще пропуснем манипулативното заглавие за завръщането на Лукоки в Холандия, защото никой в Лудогорец няма намерение да го праща под наем.
В заключение бихме казали, че ръководството на ПФК Лудогорец уважава критиката и мнението на журналистите. Когато в анализите има ценни съвети, ние се коригираме и възползваме от тях.Много автори ще го потвърдят. Но за методите на работа в „7 дни спорт" няма да мълчим, когато ни остане време.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...