A+ R A-

Локо Сф приключи! Няма да пътува за Гоце Делчев, Аспарухов: Върнах парите на Льосков

Събота, 15 Август 2015 13:32 | | |

Оценете
(1 глас)
Локо Сф приключи! Няма да пътува за Гоце Делчев, Аспарухов: Върнах парите на Льосков

Локомотив София няма да пътува до Гоце Делчев за насрочения за утре мач срещу местния Пирин от втория кръг на югозападната В група, съобщи новият изпълнителен директор на клуба Ивайло Аспарухов.

"Няма да има мач в Гоце Делчев. Собствениците не ми предоставиха никаква банкова сметка. Дадоха ми 4000 лева на ръка да платя премиите от мача с Балкан Варвара, но аз ги върнах. Поисках с действаща банкова сметка да се обезпечи пътуването до Гоце Делчев - бензин, храна за играчите, но това не ми беше предоставено", каза Аспарухов.

"Снощи се обадих на Кирил Льосков и му казах, че искам парите, защото има хора, които не са получавали заплати от януари. Ако искат да си измият ръцете с мен, няма как да стане, защото не съм глупак", коментира още Ивайло Аспарухов.

Той разкри, че в понеделник ще има нови разговори с двамата собственици, на които още веднъж ще бъдат поставени същите въпроси. Аспарухов бе категоричен, че няма нищо общо с уволнението на старши треньора Валерий Дамянов.

"Искам да кажа на Валерий Дамянов, че не съм аз човекът, който го е уволнил. Така че поканата ми към него да се върне в отбора и да помогне, беше напълно искрена. Моята идея е да спасим Локомотив и затова призовавам всеки, който обича клуба, да помогне, както може. Не искам феновете да се настройват срещу мен, защото аз съм на страната на Локомотив", заяви Ивайло Аспарухов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!