A+ R A-

Чичо Венци шокира: След мачове с ЦСКА и „Левски" под 150 намерени спринцовки не е било

Понеделник, 10 Август 2015 15:08 | | |

Оценете
(1 глас)
Чичо Венци шокира: След мачове с ЦСКА и „Левски" под 150 намерени спринцовки не е било

"Нещата се израждат. Сега по стадионите летят бутилки и камъни. Същото нещо като на "Тича" става и на "Герена". Това е толкова опасно за футбола. Във "В" групите пък пазят по трима пенсионирани полицаи и няколко стюарди. Не е смешно! Има дрогирани сред публиката. След мачове с ЦСКА и „Левски" под 150 намерени спринцовки и 100 счупени седалки не е било. Вчера почнаха да коментират за Бойко Борисов и Боби Михайлов. Какво общо имат те двамата с мача на ЦСКА", продължи Венци Стефанов.

"За мачовете на Черно море много отдавна съм казал, че там ще стане голям проблем. Трябва да накажат Черно море, ясно е. А какво трябваше да е наказанието за случая с лекоатлетите от Ашдод, дето се катериха по пейките? Всички световни медии го показваха това. Тези от Ашдод и в Ивицата Газа не са правили такива упражнения. Бягаха като кози нагоре по пейките. Затова - мачове без публика", каза още членът на Изпълкома на БФС.

"На срещите на ЦСКА не е жив тероризъм, не го изкарвайте така. За 15 минути могат да ги вкарат в ред, но после ще изкарат, че Бойко Борисов е пратил полицаите, защото е левскар. А редът трябва да се спазва от всички. Иначе пред празни трибуни. Слага се за феновете един голям екран пред "Васил Левски". Като се напият, се докарват няколко цистерни с вода и готово. Все някой пречи на ЦСКА", завърши Стефанов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар