A+ R A-

Съдия изригна срещу БФС и Съдииската комисия: Дребни и нечистоплътни сте Избрана

Вторник, 14 Юли 2015 12:55 | | |

Оценете
(3 гласа)
Съдия изригна срещу БФС и Съдииската комисия: Дребни и нечистоплътни сте

Елитният рефер Калин Людмилов повече няма да се занимава със съдийство съобщава Gong.bg. Той обяви това в специално писмо, изпратено до медиите. В него напада БФС и ръководителие на Съдийската комисия. 

Той говори за шуробаджанащина във Футболния съюз и утвърди, че му е било забранено да се занимава със съдийство от хора с "пилешки сърца и големи тумбаци". Ето и позицията на Людмилов:

"Стоп, стига, край. Отварям нова страница в моя живот. Затварям страница, която няма смисъл да продължавам да отварям. Да, няма смисъл, защото в тях е ножът. В тях е ножът, но не и хлябът. Отнехте ми и забранихте да правя това, което обичам и което исках и мога да го правя добре, но вие не искахте. Не искате да бъда футболен съдия."

"Да, не искате още от самото начало. Зная, че "вие" се пише с голяма буква, но сте доста дребнички и нечистоплътни отвътре. Да, вие там малодушните, мишкуващите, дребни на ръст и интелект, с пилешките сърчица и големите тумбаци."

"Да, вие изпълнените и преливащи със завист, омраза, лицемерие, безочливост, лъжи и интриги. Да, вие, които не познавате и не знаете значението на думите чест, достойнство, гордост, самочувствие, храброст. Отнехте ми една възможност, но няма да отнемете моето семейство, моите близки и роднини и моите приятели."

"Семейства, близки и приятели, които вие никога няма да имате, а някои от вас и нямат. Забранихте ми, но няма да ми забраните да ходя на мачове, да подкрепям любимия си отбор и да играя футбол с приятели. Да, да играя това, което много от вас и вашите синове не могат и никога не са могли. Трудна и непозната материя."

"Да, вашите близки: синчета, дъщери, на които им разчиствате пътя за да могат спокойно, необезпокоявано извън онази конкурентоспособна среда да вървят и тичкат по него. Да, в това учреждение или наречено Футболен съюз, впрочем превърнало се в частен ФС и с неговите производни изпълкомчета, асоциацийки, комисийки, особенно съдийската и т.н."

"Да, там където са издигнати в култ роднински и приятелски отношения, но онези приятелски обгърнати в пъстра палитра от цветове и задкулисие. Бащи, синове, племенници, чичовци, дядовци, лели и стринки, дори и съпруги."

"Е, да, там не работят моите родители и никога не са, забравих, че и баща ми не е бил футболен съдия. Там, където си кадруват, хрантутят и работят още с методите от СП – 1978 г. в Аржентина. Да, в тази съдийска комисия, където нямат дори смелостта да се обадят или да пратят мейлче за да бъде човек информиран в 21 век."

"О, извинете, забравих, че думата смелост е доста чужда за вас. Миналата година вие пак не пратихте и СМС дори и се скрихте в мишите си дупки, където ви е адски удобно. Да, бях и в болница и нито един от вас, нито един от националната, ех кви национали сте и никой от софийската комисия, не звънна да попита, Как си ?, а всеки има нужда от едно обаждане независимо на кой е син и близък."

"А, онази асоциацийка на съдиите да не говорим, и един ред не написа. А, пратих мейли с конкретика за датата на постъпването и операцията в една софийска болница. Но защо да се обаждате, АЗ не съм от "вашите", не съм близък и син на някой ваш колега."

"Да, отнемате ми това право, но няма да отнемете другите мечти, които имам същотака и интелекта, образованието, бизнеса, професията, знанията. Да, знанията, които са най – голямото богатство. Дипломите, като бакалавър, магистър, няколко допълнителни квалификации и умения."

"Да, няма как да отнемете и това, което БОГ ми е дал свързано с физически качества, визия и много човешки добродетели, които при вас не могат да се срещнат. Завиждате ли? Завиждайте и продължавайте да го правите, вие това го умеете най – добре."

"Селски душици с вашите ченгеджийски номерца и методи, внушения, лъжи и интриги, които сега още повече ще почвате да бълвате по мой адрес, но продиктувани от някой друг. Да, защото съм се родил в столицата, а вие когато сте дошли за първи път сте казвали на трамвая - влак, и сте прескачали релсите, а в ЦУМ сте се снимали на ескалаторите."

"Работете си там в роднинското учреждение, където все пак се трудят и достойни хора и се борете за "вашите" да не срещнат тръни и трудности по пътя си. Неща, с които съм се борил сам."

"Да, спирам и казвам „"до тук". Не желая някви си там необразовани хорица, на които им е дадена някаква позиция и власт да се подиграват с мен. Да, дадена им позиция и власт , а не извоювана самостоятелно. Дадена им вследствие на доносничество, лицемерие, интриги, лъжи, пошлост и слагачество."

"Защото сте като плъзгащите интериорни врати, да, на където ви плъзнат натам отивате. Лизачи и подлизурковци, но ви плъзгат само в две посоки. А, аз съм възпитан и живея свободно във всички посоки."

"Цар Футбол е феномен и ще остане такъв завинаги, а за мен ще бъде толкова значим, колкото си искам Аз. Да, било то в друг аспект и поприще", написа в позицията си Калин Людмилов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...