A+ R A-

Жребият за "А" и "Б" група на 30 юни

Петък, 26 Юни 2015 11:00 | | |

Оценете
(0 гласа)
Жребият за "А" и "Б" група на 30 юни

Жребият за новите първен­ства в "А" и "Б" групи ще се тегли на 30 юни, вторник. Програмата за шампионатите се забави, тъй като допреди два дни не бе ясно от по колко отбора ще са съ­ставени те. В крайна сметка в елита ще участват 10 клуба, след като ЦСКА и Локомотив (София) не получиха професиона­лен лиценз. "А" група ще старти­ра в уикенда на 18 юли.

Отбо­рите ще играят по 4 мача по­между си в 36 кръга, като няма да има плейофи. 10-ият ще из­пада във втория ешелон, а 9-ият ще играе плейоф за оставане срещу втория от Б група. Отборите в нея пък може да останат 15. За да са 16, Литекс трябва да преведе сумата от 50 000 лева. Само така ловчанлии ще вкарат свой Б отбор във втория ешелон, пише в. "Тема Спорт".

Тези пари ще се разпределят между останалите клубове в дивизия­та като своебразен вид ком­пенсация заради това, че Ли­текс влиза в "Б" група без спорт­ни заслуги. Оранжевите обаче до вчера не бяха платили необходимата такса, а Лудогорец вече го е направил и дубли­ращият му тим ще играе във второто ниво.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!