A+ R A-

Ганчев: ЦСКА трябва да остане в А група. Чичо Венци: Без ЦСКА в елита. Гигов: Ще платим

Понеделник, 22 Юни 2015 16:06 | | |

Оценете
(0 гласа)
Ганчев: ЦСКА трябва да остане в А група. Чичо Венци: Без ЦСКА в елита. Гигов: Ще платим

Собственикът на Литекс Гриша Ганчев заяви преди заседанието на Изпълкома на БФС, че ЦСКА трябва да остане в "А" група.

"ЦСКА трябва да остане в "А" група под каквато и да е форма. На всяка цена. Никой няма право да се гаври с клуба. Не е важно дали аз ще вляза в клуба. Дайте да пратим и Левски в "А" окръжна група. Без ЦСКА и Левски футболът в България няма да е същият. Това са символите на българския спорт. В България сме свикнали да разрушим небостъргача и да построим колиба. Литекс? Литекс си е Литекс", каза Ганчев.

 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви след днешното заседание на Изпълкома на БФС, че ЦСКА няма да играе в "А" група.

"ЦСКА няма да играе в "А" група. Изпълкомът няма право да взима такива решения. Компетентните комисии вече взеха решение. Не споделям мнението на Гриша Ганчев, че ЦСКА трябва на всяка цена да играе в елита на родния футбол. Всеки отбор, независимо как се казва, трябва да отиде при аматьорите, ако не си плаща задълженията. Кой ще плаща 11-те милиона, които дължат на НАП? Това означава, че всеки българин трябва да даде по 2-3 лева", заяви Стефанов.

 

Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов коментира ситуацията около "железничарите" след днешното заседание на Изпълкома на БФС. Както е известно, към момента клубът от "Надежда" е без лиценз за "А" група.

"Дали сме молба до БФС да пита УЕФА дали можем да получим малко време да платим задълженията си към НАП. Ако получим разрешение да платим със закъснение, ще платим и ще играем. Иначе няма да играем изобщо", каза лаконично Гигов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!