A+ R A-

Градев изригна срещу БФС заради напуснал Локо Пд: Махнете се, пияни некадърници!

Петък, 19 Юни 2015 19:41 | | |

Оценете
(1 глас)
Градев изригна срещу БФС заради напуснал Локо Пд: Махнете се, пияни некадърници!

нИскам да помоля лицето Неделчо Михайлов от СТК на БФС да спре алкохола и да започне да си върши работата съвестно! Този човек трябва да разбере, че е сложен в БФС, за да помага на клубовете, а не да им пречи да си картотекират новите играчи за УЕФА.

Днес този самозабравил се служител на опозореното БФС е отказал на Берое да картотекира двама футболисти, единият от които идва от ЦСКА, а другият от Локо Пд, защото СТК не се била произнесла по прекратяването на нещо си.

1. Само страните по трудов договор могат да го прекратят. БФС нито може да прекратява трудови договори, нито може да "констатира" прекратяване на трудови договори, нито пък това е нужно! Няма ли поне един грамотен в БФС да прочете КТ и ЗФВС?

2. Между два сезона НЯМА състезателни права и СТК няма нужда да се произнася за нищо. Състезателните права произтичат от акта на картотекиране, а картотеката има срок на валидност една спортно-състезателна година. НЯМА състезателни права без картотека и затова НЯМА състезателни права между два сезона! Затова няма нужда да се "констатира" тяхното прекратяване от СТК.

3. Член 51. (1) В случаите, когато е отказан или отнет лиценз на ПФК за участие в професионалния футбол, отборите на клуба участват в първенствата и турнирите на аматьорския футбол. (2) В случаите по ал. 1 състезателните права на професионалните футболисти се считат прекратени по право от датата на влизане в сила на решението на Лицензионната комисия. Така че няма нужда СТК да се произнася относно състезателните права на играчите от ЦСКА, т.к. те са прекратени по право считано от 02.06.2015 г. Никъде в правилата на БФС не пише, че това трябва да бъде "констатирано" от СТК!

4. Момчето от Локо Пд е изпратило молба до СТК да му прекратят състезателните права още през м. май. Срокът за това е 7 дни. Ако БФС не могат да се съберат цял месец, Берое и футболистите не са виновни за това.

5. Дори и всичко казано дотук да не беше така, какво им пречи на БФС да съберат СТК днес, утре или в понеделник и да се оправят с административните формалности, за да имаме силен Берое в УЕФА? Кога най-сетне феодалите в БФС ще разберат, че са там, за да ПОМАГАТ на клубовете, а не да им пречат всячески, както прави лицето Неделчо Михайлов, който трябва да бъде изгонен от БФС на часа!

Как искате да има силен български отбор в УЕФА, когато БФС прави всичко възможно да пречи на Берое да си картотекира новите играчи без да има каквито и да е било основания за това?

Махнете се, пияни некадърници, освободете ни от некомпетентното си присъствие в БФС!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!