A+ R A-

Тотев се сети за стадионите

Вторник, 09 Юни 2015 14:28 | | |

Оценете
(1 глас)
Тотев се сети за стадионите

Кметът на Пловдив Иван Тотев заяви днес на пресконференцията на организационния комитет на световното първенство до 23 години по гребане (ВИЖ ТУК), че от догодина общината се захваща с пловдивските стадиони.

Тотев добави още, че през пролетта на 2016г. трябва да има повече яснота около стадион "Пловдив". Припомняме, че друг кандидат за кмет за предстоящите местни избори Славчо Атанасов от повече от месец се е захванал с проект, как да бъде реконструиран стадиона. В една последните си изяви Атанасов дори попита задочно кмета, да разкрие, защо е отказал 20 000 000 лв от Бойко Борисов за реконструкцията на Голямата къща (ВИЖ ТУК).  Най-големият стадион в България не е ремонтиран от 1990г., когато заради липса на финанси спира мащабното строителство и съоръжението остава недовършено. Строежът на стадион "Христо Ботев" е стопиран, стадион "Локомотив" е без фенската си трибуна "Бесика", а освен това теренът трябва да бъде сменен, стадионите на Марица и Спартак не са ремонтирани с години. Такава е общата картинка на стадионите в Пловдив.

Тотев потвърди новината на PlovdivDerby.com, че най-голямата зала в Пловдив "Колодрума" ще отвори врати в края на месец юли (ВИЖ ТУК).

Другият важен спортен проект вторият гребен канал е подготвен и строителството ще стартира или през пролетта на 2016г. или през 2017г. При всички положения през 2018г. Пловдив трябва вече да има втори гребен канал.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...