A+ R A-

Основният вариант за ЦСКА: Ново дружество и старт от А група

Събота, 23 Май 2015 14:48 | | |

Оценете
(0 гласа)
Основният вариант за ЦСКА: Ново дружество и старт от А група

Създаването на ново дружество, което обаче да започне участие директно от "А" група, е основният вариант, който Ивайло Манджуков предложи на феновете на днешната срещa.

Насроченият за 12 часа дискусионен форум закъсня с около час, като в баскетболната зала на стадион "Българска армия" присъстват повече от 300 привърженици на "червените".

За момента Манджуков предлага като вариант номер 1 създаването на ново дружество, което да участва в "А" група още през следващия сезон.

Подробности около тази идея Манджуков и Милко Георгиев ще дадат пред медиите след края на срещата с феновете, предава БГНЕС.

Манджуков и Георгиев ще проведат дискусия с близо 500 „червени фенове", пред които ще представят възможните планове за десйтвие. Най-вероятно запалянковците също ще представят свои проекти, които да бъдат дискутирани.

За момента в нито една от двете страни няма единство в това кой път трябва да се избере – на задължителното оставане в А група и оздравяването на настоящото дружество или на сформирането на ново. Последното преминава през обявяването на фалит, като допълнително ще се проучи възможността все пак с новата структура „армейците" да съхранят елитния си статут и за следващия сезон.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар