A+ R A-

Опитват да пробутат ЦСКА на Черепа

Четвъртък, 23 Април 2015 08:06 | | |

Оценете
(0 гласа)
Опитват да пробутат ЦСКА на Черепа

Пробутват ЦСКА на БГ - милиардер и руснак

Петър Манджуков не искал да е лицето на новата власт, отмениха с есемес пресконференция за бъдещето на клуба, пише на първа страница вестник "Меридиан мач".

Основният акционер в ЦСКА Ивайло Маиджуков започна трескава офанзива за намирането на инвеститори, които да продължат да издържат клуба. На този етап той е насочил усилията си в две посоки. Първата е мистериозен руснак, който е бизнес-партньор на семейството, от когото се очаква да осигури около половината от бюджета за следващото първенство. Ивайло Манджуков е започнал разговори и със смятания за един от най-богатите българи Васил Божков. Лично наследникът Антон е направил връзката и прави всичко възможно да убеди своя баща да помогне. Ивайло Манджуков е предложил основния пакет акции на бившия собственик на „червените", като го е уверил, че ще получи неговата подкрепа. Все още обаче не е ясно дали Божков ще се наеме да спасява ЦСКА, след като преди години напусна родния футбол със заканата никога повече да не се връща. Бащата Петър Манджуков пък е категоричен, че не желае името му да бъде свързвано с ЦСКА. Той държи да остане в сянка и да дава подкрепа дискретно. За целта са водени преговори с Юлиян Инджов, който обаче не иска да поеме отговорност. Очаква се в близките дни главните акционери на „Армията" официално да обявят какво е бъдещето на клуба. На фона на песимистичните прогнози за фалит бяха покрити най-належащите плащания, свързани с лиценза.

Междувременно за втори ден подред акционерите в ЦСКА Юлиян Инджов и Петър Манджукови отменят пресконференция, на която бизнесмените обещаха да извадят документи за случилото се през последните две години.

Пресдиректорът на клуба Иван Ненчев показа есемес на репортерите за хода на бизнесмените. На официалния сайт на ЦСКА се появи съобщението, че се водят преговори за бъдещето на клуба и, че ще бъде дадено изявление при добри новини, каквито засега няма. Служители на ЦСКА и треньори от школата също очакваха с интерес вчерашната пресконференция и искаха лично да питат бизнесмените защо вече цяла година не са взимали заплатите си. Те настояваха от първа ръка да разберат какво ще бъде бъдещето на клуба, но нямаше към кого да се обърнат.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...