A+ R A-

ЦСКА на 1 млн. и 13 дни от „В" група

Сряда, 18 Март 2015 09:37 | | |

Оценете
(2 гласа)
ЦСКА на 1 млн. и 13 дни от „В" група

Успоредно с треньорските пробле­ми ЦСКА трябва да ре­шава и доста по-сери­озни задачи около лицензирането и делата в Лозана. Според източник на Стандарт картинката въобще не е розова.

Преди броени дни е станала окончателна раздяла с юридичес­кия екип в лицето на адвокатите Гайдаров, Колев и Тодоровска, които помагаха на "червените". Има на­пуснали и от финансо­вия отдел. Така задача­та по лицензирането е върху плещите на два­ма неопитни юрискон­султи. По-важното е, че реално има да се пла­щат малко над 1 мили­она лева до 31 март. Претенциите са и за повече пари, но се предполага, че цитира­ната сума ще се окаже достатъчна за получа­ване на документ за "А" група и за Европа. Въп­росът е откъде ще дой­дат парите, тъй като в касата редовно няма и по 1 000 лева за неот­ложни разходи.

Да не забравяме, че на 31 март изтича и срокът, в който ЦСКА трябва да върне пари на Петър Манджуков. Засега най-реални изг­леждат два варианта. Лошият е тимът да бъ­де пратен във "В" гру­па. По-добрият за "чер­вените" е да се наме­рят спонсори. Това обаче означава, че То­мов трябва да се раздели с акциите си, ако Манджуков или хората от "ЦСКА Завинаги" ре­шат да протегнат отно­во ръка за помощ. Естествено, това оз­начава и тотални про­мени на всякакви нива - от директори до треньорски щаб и фут­болисти.

През май месец пък е мегаделото в Лозана за 1,2 млн. лева. Досе­га адвокат Колев рабо­теше по казуса с Нилсон и Тангариня. Заме­нил го е Стефан Гугушев, също добър спе­циалист, но времето му за запознаване с доку­ментите и подготовка на защита се съкраща­ва значително. С поред запознати Гугушев не е приел да се занимава с делата по лиценза.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Какво може да се очаква от бежанци от ислямска държава

  Прочетете още...

   
 • вън пияНдето - вчера не можеше да каже един лаф по ТВ.

  Прочетете още...

   
 • Яко я загазихмеее.. Помните ли тия заглавия: Блиц: Водещият китайски ...

  Прочетете още...

   
 • тоя цървул цветков ли ще решава ,да събира багажа и да го няма тоя ...

  Прочетете още...

   
 • Смях!Мач да има манталитет.За първи път чувам такова нещо.Абе,дори и ...

  Прочетете още...

   
 • Обаче снимката е трепач майна! Бай Митю с децата си! Ей таз снимка ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар