A+ R A-

Ръководител в БФС: Някои от Хасково може и да са легнали

Събота, 28 Февруари 2015 08:37 | | |

Оценете
(1 глас)
Ръководител в БФС: Някои от Хасково може и да са легнали

"Някои футболисти на Хасково да са играли тото срещу себе си? И това го има в зара", заяви пред „Меридиан Мач" председателят на Етичната комисия към БФС ген. Васил Василев след загубата на Хасково от Левски с 0:8.
„В момента в „А" група има толкова слаби отбори, че не мога да разбера дали нарочно даден тим пуска голове, или просто толкова си може. Със сигурност ще гледам на запис още веднъж срещата между Левски и Хасково, защото някои неща ми се сториха странни. Но засега ще се въздържа от коментар. Въпросът е, че ако извикаме трима футболисти на Хасково и ги питаме дали са играли тото за въпросния двубой, те ще кажат „не" и ние няма как да докажем каквото и да било. Можем да извикаме специалисти, които да направят експертизи след разпита, но поне за момента това ще стане трудно", продължи ръководителят.

„Честно казано, познавайки Емил Велев, знам, че той никога, ама никога няма да легне на някой или да играе в уреден мач. Но за съжаление някои неща може да станат през неговата глава", завърши ген. Василев.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!