A+ R A-

Вили Вуцов: Българските треньори решихме да се обединим

Четвъртък, 19 Февруари 2015 14:35 | | |

Оценете
(0 гласа)
Вили Вуцов: Българските треньори решихме да се обединим

Участникът в треньорската асоциация Велислав Вуцов заяви, че целта на сдружението е да помага на треньорите, а не да води война.

"Сега идеята е да се обединим и да поработим. Ще имаме учредително събрание на 23 февруари. След това ще има техноголично време, в което асоциацията да заработи. Предполагам, че след това за около два месеца трябва да наберем достатъчно членове. Ако съберем 50 човека, значи си чешем езиците. Ако обаче имаме 1000 треньори, значи сме готови да работим заедно", заяви Велислав Вуцов.
"Ще ви дам един пример, Тони Велков е уволнен от Марек по някакъв член, който не съществува, били са го наели на работа със срок на изпитание. Той да не е учител да го изпитваш?! Идеята е да се съберем и да помагаме на такива случаи. Не искаме да правим нито втори футболен съюз, нито конгрес. Искаме да бъдем чути. Не искаме нито война, нито конфронтания, а искаме само да помогнем", допълни още той.

"За ситуацията на българските треньори сме си виновни ние. Седим и си бърборим по кафетата, мърморим си. А не излизаме да кажем - така не става, не може така", завърши Вуцов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!