A+ R A-

Левски били все по-близо до лиценза! А в Локо и Ботев си чакат... Избрана

Сряда, 11 Февруари 2015 17:38 | | |

Оценете
(2 гласа)
Левски били все по-близо до лиценза! А в Локо и Ботев си чакат...

Управителният съвет на Левски проведе регулярна среща, а след нея стана ясно, че „сините" имат сериозен напредък относно погасяването на задълженията, които касаят лицензирането от УЕФА. Това бе съобщено от члена на УС Васил Колев.

"Изненадани сме от напредъка, който се вижда. Не мога да кажа каква точно е сумата, която трябва да се погаси, защото това ще е спекулативно. Нещата са доста плаващи. Много е важно феновете на Левски да напълнят стадиона още на мача с Хасково за Купата. Това може да бъдат средства за спасяването на Левски. Клубът има нужда от средства, както за лиценза, така и за попълване на бюджета", сподели Васко Колев.

"Ще се предложи вариант и на хората от чужбина, които не могат да посетят мача, но ще могат да помогнат", сподели членът на УС Васко Колев.

В същото време стана ясно, че клубът всеки момент може да стартира продажба на пакети от акции, за да попълни бюджета си. Това ще бъде предложено на Тодор Батков от УС на „сините". Подобен ход е обсъждан на днешното заседание на ръководния орган. Ако адвокатът се съгласи да се раздели с част от своите акции, те ще бъдат пуснати в продажба, за да се подобри финансовото състояние на Левски, което не е цветущо.

Преди време самият Батков е разкрил, че е готов на такова решение, но то все още зависи от него.

„Ще потърсим като УС среща с г-н Батков, който е мажоритарен акционер. Ще дискутираме пускането на пакети от акции, които да попълнят дефицита в бюджета. На този етап ние не сме приели бюджет, именно защото в него има дефицит", отбеляза Васил Колев след днешната сбирка, която се проведе на стадион „Георги Аспарухов".

След тези оптимистични редове, на които попадаме във всички водещи сайтове в страната, PlovdivDerby.com си направи труда да попита, дали от Локомотив Пловдив са получили индикации, че от Герена възнамеряват скоро да си платят борча за Аймен Белаид от 120 000 лева. "Няма никакви такива индикации", заяви пред PlovdivDerby.com един от шефовете на клуба. Не отдавна ви разкрихме, че Левски дължи и 30 000 лева на другия пловдивски гранд Ботев по трансфера на Луис Педро. PlovdivDerby.com ще продължи да следи развитието на тези два казуса.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...