A+ R A-

СНИМКИ: Не чувствам болки, твърди Гошо Марков от болницата

Сряда, 11 Февруари 2015 08:18 | | |

Оценете
(0 гласа)

Георги Марков е в добро състояние и с бодър дух, увери се пратеникът на Gong.bg при посещението си при него в болницата „Медикал Парк" в Анталия. Изпълнителният директор на Локо Сф става спокойно от леглото, ходи без проблеми, не изпитва никакви болки и очаква в най-скоро време да бъде изписан.

Както е известно, сърдечни проблеми вкараха Марков по спешност в елитната частна клиника в турския град, където условията са чудесни. Георги е сам в стая с телевизор и баня и единственото, което го мъчи, е скуката и гладът. От вчера обаче и порционът му е по-голям, след като очевидно е отпаднала диетата, на която го бяха поставили в интензивното отделение. От хотел „Конкорд", където е настанен тимът на Локомотив Сф, пък са му изпратили специален букет с цветя в болницата.

Ето какво сподели специално за Gong.bg и Дарик радио Марков:

638-397-georgi-markov1„Чувствам се добре. Винаги съм бил бодър, само че преди два дни получих болки в гърдите, дойдох на лекар и ме задържаха тук, тъй като съм имал запушване на кръвоносен съд. Направиха ми артроскопия, за да проверят какъв е проблемът. Трябваше още днес /б.а. вчера/ да ме изпишат, но ми казаха да остана и тази вечер в болницата. Хубава е стаята тук, но е неприятно. Тези хубави стаи да ги оставим по-настрани. Докторът още не ми е казал дали ще мога да пътувам със самолет за България или ще се върна с автобуса."

„Храната – през първите два дни ме умориха, не ми даваха да ям. Едва от днес на обяд започнаха да ми дават по две порции. Допреди това на закуска ми даваха една питка с масло, а тази сутрин - четири бисквити с чай за закуска. Гледам мачове, няма какво да се прави. Такава ситуация може да се случи по всяко време. Неприятна ситуация, важното е, че реагирахме бързо и всичко е наред."

„Гошо Петков и Станислав Генчев от Славия бяха при мен, Георги Иванов и Гошо Гинчев, Кристиян Добрев, Чавдар Цветков, кинезитерапевтът на Локомотив Сф Мики Дердерян, администраторът на Левски Райко Якимов. Идват много хора, други непрекъснато ми звънят от България. Само, докато бях в реанимацията, не разрешаваха свиждане."

„Сега не чувствам никакви болки, здрав съм. Нямам никакъв проблем сега", завърши Гошо Марков.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...