A+ R A-

Лъчо Танев скъса с Карачанаков, отказал да подпише за 100 000 евро годишно

Сряда, 11 Февруари 2015 08:04 | | |

Оценете
(1 глас)
Лъчо Танев скъса с Карачанаков, отказал да подпише за 100 000 евро годишно

Мениджърската агенция на Лъчо Танев обяви в своя сайт, че вече няма нищо общо с футболиста Антон Карачанаков, разтрогнал след скан­дал с ЦСКА мина­лия месец. Игра­чът напусна „Бъл­гарска армия" заради неиздължени заплати и с недоволството, че не получава адекватно на качествата си доверие да е титуляр.

„От 2 февруари 2015 г. не представляваме футболиста и му желаем успех", се казва в съобщението на мениджър №1 у нас.

Извън офи­циалната част се твърди, че „разводът" на импресариото и атрактивното крило е след­ствие от големи претенции на играча за заплата. „Металург" (Донецк) и „Партизан" (Белград) са били опции за 23-годишния нападател, но той не е приел офертите им. Заплата от 100 хиляди евро нето годишно е бил таванът и на двете предложения, но те са били отхвърлени. Военните действия в Украйна също повлияли за отказа на Кара­чанаков, пише в. „Труд".

В момента талантът е на проби в друг чуждестранен тим, който се пази в тайна. Испанският вариант Сегунда дивисион вече не е на картата след оттеглянето на Танев. Делата на футболиста сега се движат от негов приятел, като е възможен и обрат с връщане в ЦСКА, въпреки че „червени­те" вече отхвърлиха подобна възможност. „ЦСКА не е хан и всеки да идва и да си тръгва, когато си поиска", каза по темата Александър Томов, главният акционер на „черве­ните".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!