A+ R A-

Томов отвърна: Няма да търпим и да плащаме 2,6 милиона евро за престъпни сделки

Понеделник, 02 Февруари 2015 23:42 | | |

Оценете
(0 гласа)
Томов отвърна: Няма да търпим и да плащаме 2,6 милиона евро за престъпни сделки

Словесната война между настоящите шефове на ЦСКА и бившите такива, както и адвоката и мениджър Георги Градев.

Градев обяви преди дни, че „червените" са платили 80 000 евро на румънски мениджър, който е посредничил при трансфера на Серджиу Буш на „Българска армия", а също така обвини Александър Томов, че е виновен за вземането на лиценза на клуба през 2008 г.

Сега Томов обаче отговори на нападките и бе категоричен, че клубът няма да плаща за „неща, правени по престъпен начин".

„В тези пропагандни неща не само няма истина, има елементарна пропаганда, и то от най-долен тип. Целта е, понеже вървят дела, подписани от бившите собственици, съгласно които частни лица, включително този, на когото давате дума (б.р. – Градев), трябва да получат по едното дело 320 000 евро. Има няколко футболисти, които са привличани, а не са играли дори един мач. Играч без записан мач претендира за 600 000 евро, например. Други пък са с 2 или 5 мача, и претендират за по половин милион. Ние не искаме да плащаме нещо, което е изсмукано от въздуха, за да влязат на лицето Градев и още няколко души милиони левове. В единия случай е буквално скандално – за нещо, което ние питаме каква е практическата работа и те не могат да отговорят", каза Томов пред bTV.

„Ръководство на ЦСКА не можем да търпим това нещо и както пред ФИФА, така и тук в България пред главния прокурор, ние твърдим, че това са целенасочено направени сделки на гърба на ЦСКА и днешното ЦСКА трябва да плати 2,6 милиона евро, ако това нещо се признае.

В момента вървят 13-15 дела, това са последните дела от общо 151 дела, които наследихме от предишните собственици. Има фалшиви документи, което вече беше установено. Такива хора трябва да престанем да им даваме думата и прокуратурата да се занимава с тях.

ЦСКА върви по верен път. Първи сме в класирането. ЦСКА разрешава успешно своите финансови въпроси и всичко останало е битка за пари. Но наистина не смятаме да плащаме неща, които са правени по престъпен начин. Битката продължава, не сме прокурори, но смятаме, че ЦСКА не трябва да плаща тези пари", допълни босът на „червения" клуб.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...