A+ R A-

Пребили зверски фенове на Левски!

Вторник, 23 Декември 2014 09:17 | | |

Оценете
(0 гласа)

Този уикенд не е бил никак спокоен за гражданите и полицията на Плевен. На редакционната поща на FanFaceе било получено писмо от очевидец на това как фенове на Левски са били пребити пред дискотека "Анаконда" в града. Резултатът е без арести, но няколко здраво пребити и един, преминал през интензивното на болницата в Плевен.

Всичко се е развило след боксовия турнир, който франкцията "Левски София-Запад" е организирала в града. Според плевенчани сините фенове успяват да осъществят тези свои мероприятия, благодарение на местният бабаит Куката, както и сина на собственика на плевенския хотел "Балкан", които са също привърженици на Левски.

Публикуваме мейла без редакционна намеса:

"В събота вечерта около 30-тина човека от Левски, сред които Близнаците, Тони Застраховката и Младежа, явно са решили да се повеселят в Плевен след турнира по бокс, който бе по-рано през деня, но не им се получиха нещата! Учудващо е, че са се държали добре на повечето места, в които са били, но не така беше и пред най-голямата дискотека в града - "Анаконда".

Около 15-тина човека (без Младежа и Куката) от цялата група са решили да продължат в "Анаконда", но охраната не пожела да ги пусне. Те извадиха сгъваеми палки и опитаха да пробият, като влязат по този начин в заведението, но тогава излезе и останалата част от охраната на дискотеката. Те също бяха с бухалки, което явно дойде в повечко на сините.

Докато дойде полиция, всичко вече беше приключило - няколко зверски пребити и окървавени говеда лежаха на земята, а един от тях бе откаран в болницата, за да му бъде оказана спешна помощ.

Защо говедата си помислиха, че е лесно и безпроблемно да се разхождаш в Плевен и да ходиш на дискотека?! Плевен е червен и не е място за разходки, сини приятелки!"

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...