A+ R A-

Ужас за Вили Вуцов - омразният му Станимир Стоилов го учи на занаят!

Понеделник, 15 Декември 2014 23:20 | livesport.bg | |

Оценете
(1 глас)

Велислав Вуцов никога не е криел антипатията си към най-успешния треньор на Левски в съвременната история на клуба - Станимир Стоилов. Разбира се, Мъри също не таи топли чувства към сина на Иван Вуцов, макар че, в интерес на истината, атаките от страна на Стоилов винаги са били насочени към Сивия кардинал, но не и към Вуцов-младши.

Последният често пъти да е подлагал под съмнение качествата и разбиранията на Стоилов за футбола, но фактите, статистиката и резултатите са категорично в полза на спечелилия преди седмици титлата с Астана специалист.

Очевидно на подобно мнение са и хората от треньорската школа към БФС, които смятат, че притежателите на "ПРО"-лиценз имат какво да научат от Станимир Стоилов, предвид богатата му треньорска визитка, в която фигурират 1/4 финал за УЕФА и участие в груповата фаза на Шампионска лига.

Ето защо по настояване на ръководството на школата, Мъри бе поканен за лектор на една от групите, притежатели на лиценз "ПРО". По стечение на обстоятелствата в тази група бе именно и уволненият наскоро Велислав Вуцов, като по този начин се превърна в ученик на своята най-омразна персона в българския футбол.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!