A+ R A-

Боби Михайлов за "черното тото": Машината се задейства

Сряда, 10 Декември 2014 21:13 | | |

Оценете
(1 глас)

Президентът на БФС Борислав Михайлов обясни как се е разразил скандалът за "черното тото", който разтресе днес родния футбол.

По думите на Михайлов, футболната централа е служила като "пощенска кутия" за събиране на сигналите и разпределянето им към отговорните органи.

"Сигналите идват от УЕФА в БФС и ние ги препращаме към компетентните органи. Ние сме нещо като пощенска кутия. Очевидно машината се е задействала, след като вече има събрани данни и се работи по тях", каза Михайлов пред btv по време на тържествения обяд, който босът на футболната ни централа даде днес и награди с почетни плакети легендарните футболисти, спечелили златни и сребърни медали от европейски първенства за юноши преди години.

Михайлов сподели още, че националният отбор не участва в подобни скандали и няма общо с акцията. "Мога да ви гарантирам, че поне в националния отбор няма "черно тото". Това е повече от сигурно", добави президентът на БФС, който отлетя за Женева, където е на заседание на комисията по футзал към УЕФА, на която е председател.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!