A+ R A-

В ЦСКА пълнят джобовете преди дербито с Лудогорец

Четвъртък, 13 Ноември 2014 11:15 | | |

Оценете
(0 гласа)

Футболисти­те на ЦСКА оча­кват да получат заплатите си за месец септем­ври преди мача с Лудогорец, кой­то е на 22 ноем­ври/събота/ от 16 часа на стадион „Българ­ска армия". По договор играчи­те трябваше да вземат възна­гражденията си за 9-ия месец от годината най-късно до 25 ок­томври и в мо­мента е налице близо 20-дневно просрочие.
Ръко­водството на клуба обаче е уверило футболистите, че преди двубоя с разградчани септемврийските заплати ще бъдат из­платени. Поне една от дъл­жимите 3 премии и половина също ще бъде дадена на съ­стезателите и треньорския щаб. Томов дължи на част от футболистите и по 6 бонуса от миналия сезон, има да се плащат и траншове, информира „Тема спорт"
В същото време стана ясно, че за мача с Лудогорец премията ще бъде стан­дартна – по 2 000 лева на човек. Толкова се полагат на играчи­те и за победата над Хаско­во.
Ръководството на ЦСКА очаква да реализира приход от над 80 000 лева от про­дажба на билети за дербито с Лу­догорец. До 26 ноември клу­бът трябва да получи 660 000 евро от Мерсин по трансфера на Спас Делев.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!