A+ R A-

Читател на PD се обърна към Ботев Пд: Нека заедно с хилядите да изживея днес, сега, тази година сладката радост

Понеделник, 14 Април 2014 10:41 | | |

Оценете
(2 гласа)
Читател на PD се обърна към Ботев Пд: Нека заедно с хилядите да изживея днес, сега, тази година сладката радост

Изгледох с интерес футболната среща на" Литекс" с „Левски".Стоиче ски се вълнувах от сърцатата игра на оранжевите.Прив ествах „еркек" футболното им държане на Герена.Бързите им контри ми доставяха удоволствие. Раздвижената им игра беше достойна за аплодисменти. Себераздаването на всеки в оранжев екип особено в последните минути, беше показателно.Мъж кото и емоционално участие на треньора им през цялото време ме удовлетвори.

И всичко това ми навя спомени и мисли за нашия „Ботев",за моя „Ботев",за Вашия „Ботев".
На възраст по близо съм до цифрата 60 .От малък съм заобикнал този пловдивски отбор, като през годините любовта растеше.Защото и той направи много с играта си, за да доставя истинска футболна наслада на привържениците си.Редица футболисти преминаха през различните периоди.Повечет о със запомнящо присъствие в отбора.За тях гостуванията и особено на столичните грандове беше достатъчен футболен дразнител.Затов а имаха респект и уважение от другите отбори. Жълто-черният колектив в тия срещи беше като здрав и опитен юмрук. Запомнящи са победите им на „Герена","Народ на армия", "В.Левски" и много други.Е,и тогава не беше лесно да се бориш и срещу човека в черни дрехи.Много пъти неговите „странни" отсъждания помрачаваха радоста на момчетата от истинското футболно представяне.Ког ато губеха,губеха достойно !Затова ни радваха въпреки това!Скандирахм е и пеехме независимо от резултата!Довол ни се прибирахме до Пловдив с благодарност към жълтия отбор.Удоволств ие беше да си фен на Ботев Пловдив.

Днес с играта си на Герена отбора на „Литекс" докосна моите спомени по истинския мой „Ботев".

Драги и обичани от нас футболисти от любимия ни отбор.Предстоят същинските мачове на годината.Време е да се бере футболната реколта.Вие можете тази игра.Разберете се на общ футболен език и се раздавайте достатъчно на терена.
Името на този отбор е задължаващо.Нек а голямата стръв на предстоящите мачове да е главния дразнител за красивата Ви и победоносна игра.За радост на ръководството на отбора,за благодарност на нас-Вашите верни фенове и най-вече за Вашето лично удовлетворение от играта.Аз не искам да се вълнувам от старите спомени за „Ботев".Заедно с хилядите нека да изживея днес,сега, тази година сладката радост от победите Ви.Защото ние всичките от „Ботев" знаем как да го правим.
Зарадвайте ни,момчета!

Скъпи ръководители на отбора.Гласуван о Ви е доверие да доведете нещата до желания от толкова хора възсторжен край. Верно е,че „съвети и виждания" по играта на отбора, дал господ. Но сега в България това е често явление.Не се щадете!С повече разум и хъс гонете онази игра на отбора, която да носи успехи на терена и щастливи мигове в душите ни.Защото ние обичаме този тим!Ние,жени и мъже,малки и големи,момчета и момичета.Хора с различен интелект и образование.С разнострани интереси и професии.Хората на град Пловдив.И ако сте решили да поемате нанякъде след финалната права,то го направете с достойнство и мъжка чест.Трудът Ви на професионалисти , знаещи и можещи трябва да завърши успешно.За да останете в историята на клуба трайно със стореното Ви за него!

Господин собственик на отбора,Вас преди години Господ Ви изпрати за това благородно и рицарско дело, с което сте се захванали.Вижда се,че една по една плановите задачи се реализирват.За Ваша и наша радост.Възкръст ването на този велик тим е факт.Несъмнено голямата цел която сте си поставили,ще радва много Вас,отбора,него вите верни фенове,града ни и държавата като цяло.
За да може в следващите мои години, да споделям сладки спомени по щастливите факти от сегашна футболна история на отбора с името –„БОТЕВ" Пловдив.Записал и със златни букви имената на сегашните футболисти,трен ьори и ръководители.
Защото подобни успешни събития и дела ще се напомнят и след мене! През многото години напред в Живота!


12.04.2014 г. Пловдив Т.Д.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Парите за подлеза на гарата са жълти стотинки пред десетките милиони ...

  Прочетете още...

   
 • Щом си жълтур значи не си никва "майна" а прост селянин! По- добре ...

  Прочетете още...

   
 • Иване, хубаво е да излизате по ресторанти и барове заедно, но още ...

  Прочетете още...

   
 • Така като гледам май страдаш от раздвоение на личността. Сам си пишеш от ...

  Прочетете още...

   
 • СТРАХОТНО ПОПАДЕНИЕ Е ТАЗИ СТАТИЯ, БРАВО НА ПЛОВДИВДЕРБИ! ВИНАГИ Е БИЛО ...

  Прочетете още...

   
 • Отдавна ст. Локомотив се предлага на концесия, но никой не го искаше. Какво ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...