A+ R A-

Боби, чувал ли си за Катуница?

Петък, 14 Септември 2012 23:26 | Андрей Спасов | |

Оценете
(0 гласа)

katunica

"Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов." Тези думи са на един велик човек. Когато той ги изрече всички скачахме от радост. Какво нещо обаче са думите. Сега тези думи, казани с ирония - отново могат да бъдат на мода. Още един цитат: "Във връзка с публикуването на програмата на "А" и "Б" ФГ до края на есенния полусезон Българският футболен съюз би желал да информира спортната общественост, че програмата в пълния й вид бе готова непосредствено след изтеглянето на жребия на 9 юли тази година. Поради възникналия проблем с телевизионните права и изискванията на клубовете, за подписване на договор, календарът бе публикуван частично с идеята междувременно преките тв излъчвания от стадионите да бъдат уредени и това да се отрази на програмата по дни и часове." Цитатът е от сайта на БФС.

Питам: След като тази програма е направена преди два месеца и половина, това време не беше ли достатъчно, някоя куха глава в БФС да я прочете? И да забележи. Да забележи, че дербито между Локомотив и Ботев е насрочено за сряда. Майната и на срядата. Насрочено е за 14.30 часа. Как на никой не му светна, че цял Пловдив би въстанал и негативите за БФС и Боби Михайлов ще са огромни.

Пак питам: За 2 месеца и половина, някоя празна кратуна от БФС, не се ли замисли, коя ще е тая телевизия, която ще иска да предава най-интересното дерби в България в два и половина след обед? Или е по-лесно, ако някой случайно купи правата? Той да си я чете и да си каже претенциите. Пък ние услужливо ще разместим "готовата" ни програма.

Ако може пак да питам: А бе, дали Купата на България не е продадена вече на някоя кабеларка и поради тази причина мачовете от турнира да са в събота?

Днес ми направи впечатление нещо много зловещо. Зловещо за кухите глави. За футбола ни май ще е от полза. По форуми и сайтове, под публикациите за "програмата" фенове на Ботев и Локо спряха да се псуват един друг. Насочиха енергията си на другаде. Имам един спомен. Пресен спомен. Пак така, както си се псуваха - изведнъж спряха... и тръгнаха. Към Катуница. Заедно!

-Боби, чувал ли си за Катуница?

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Смачкаха ги с 0:4

  Прочетете още...

   
 • гледай няклото мача назад пак братле. на мача с марулите имаше поне 15 ...

  Прочетете още...

   
 • Има закрит отбор,ето койПрез 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги ...

  Прочетете още...

   
 • Еее кво толкова станало! Първия гол рикошет и му падна на главата...

  Прочетете още...

   
 • Я веднага връщайте крадените колела и грабвайте метлите да метете ...

  Прочетете още...

   
 • Кристиян е в отбора ,защото баща му е приятел на Палийски.Скоро ще лъсне ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!