A+ R A-

Липсата на ИСТИНАТА възпламени война, която уронва престижа на Ботев Пд!

Сряда, 18 Декември 2013 12:04 | Андрей Спасов, PlovdivDerby.com | |

Оценете
(3 гласа)
Липсата на ИСТИНАТА възпламени война, която уронва престижа на Ботев Пд!

Ботев Пловдив е във война! Във война срещу самия себе си! Причината за това е само - една! В Ботев Пловдив СКРИХА какво се случи в съблекалнята след мача Берое. Какво се случва в съблекалнята, не е работа нито на феновете, нито на медиите. Но когато съобщаваш, че отстраняваш футболист за уронване на престижа на клуба, си длъжен да разкриеш какво се е случило. Иначе ти се случва това! Вътрешна война за надмощие в клуба. В момента в Ботев, като че ли всеки е срещу всеки и всеки е сам за себе си. Което е пагубно за клуба. Отстрани фенове искат оставки, подкрепят футболисти, организират анкети - без да знаят ОФИЦИАЛНО какво точно се е случило. Легенди на канарчетата пък използват момента, за да блеснат и да видят имената си по вестниците (справка Чико и Вичев). Едни призовават, да се даде време на Мъри, другите разправят кой помощник треньор какви бусчета е докарал на Коматево. Срамна работа! Но в Ботев сами са си виновни. Когато скриеш ИСТИНАТА, хората не могат да преценят сами ситуацията правилно и да извадят своите изводи. Те виждат тима си на седмо място, а по телевизията всички видяхме 7 фена на Ботев на стадиона във Варна! Точка. Това е Ботев към днешна дата. 7-о място със 7 фена, които на всичкото отгоре са на стадиона, за да призоват шефовете, да свалят ръцете си от Бобан Грънчаров.

Вчера репортер на PlovdivDerby.com отново бе на базата в Коматево, за да търси от ръковoдните органи в клуба - ИСТИНАТА. Да, но никой в клуба не иска да я каже, поне не и официално.

Кой обясни защо е изгонен Грънчаров? Никой! Вече почти седмица след гелето срещу Берое, какво се е случило в съблекалнята - никой не знае ОФИЦИАЛНО! Никой не пожела да разкаже. Нито Александров, нито Грънчаров! И двамата явно не искат ИСТИНАТА да бъде разкрита. Защо? Защо Кривия не разкаже какво се е случило и какво го е накарало да бъде толкова твърд в решението му да отстрани играча, за чието привличане преди две години направи и невъзможното? Защо Грънчаров не каже какво е казал на директора си? Нали му е казал ИСТИНИ? Е, нека и обществеността да ги научи. Явно и на защитникът цялата ИСТИНА не му отърва. Или поне така излиза.

Станимир Стоилов пък реши точно преди последния мач на канарчетата за годината и часове след скандала в съблекалнята, заради който Бобан изгоря, да не дава пресконференция. Защо Стоилов не даде възможност на медиите да му зададат своите въпроси в този толкова критичен за Ботев момент. Вчера и адвокатът на Бобан Грънчаров Георги Градев отказа да коментира ситуацията пред PlovdivDerby.com. 

Цялото спортно-техническо ръководство отказа да разкрие пред феновете защо Грънчаров е отстранен. Македонецът пък пофлиртува с публиката през социалните мрежи и се оттегли от фронта, оставяйки привържениците да водят неговият бунт.

Цялата тази липса на ИСТИНАТА създаде предпоставки за войната в и срещу Ботев, която се води в момента. А точно тя е на път да урони много сериозно имиджа на клуба!

 

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар