A+ R A-

Говори Биг Брадър: Кривия и Бобан незабавно да се явят в изповедалнята!

Неделя, 15 Декември 2013 21:04 | PlovdivDerby.com | |

Оценете
(1 глас)
Говори Биг Брадър: Кривия и Бобан незабавно да се явят в изповедалнята!

Любимото шоу на България, след разбира се Цар Футбол, е Биг Брадър. Утре предстои финалът и на двата реалити формата. Във Варна канарчетата ще затворят първата половина от шампионата, а в София България ще избира между Русата Златка и „италианският централен нападател" Лео Бианки.

В последните дни Биг Брадърът с марка Ботев Пловдив обаче поизмести реалитито по Нова. Интриги, драми, противоборство, зрителски интерес и своеoбразно гласуване. Всичко това наблюдаваме под тепетата в последните дни под една или друга форма. „Къщата" в Коматево стана сцена на много интересни и любопитни за „зрителите" сюжети. „Съквартирантите" в жълто-черното реалити са обсипани с лукс и засега не търпят лишения, камо ли глад, на който са поставени Златките, Райните и Пендитата. В „Къщата" си имат всичко: Кухня с готвач, спа, фитнес, прекрасни „килими" (няколко на брой, както изкуствени, така и естествени) и не на последно място получават за участието си в „предаването" сериозни хонорари. Сигурно за добро (все пак живеем в България), както на Райните, Златките и Пендитата хонорарите са тайна, така и при жълто-черните съквартиранти те са обвити в мъгла.
Естествено за да е гледаемо едно шоу и зрителите да пращат смс (за жълто-черното реалити се купуват билети) има и поставена мисия. Мисията, която „Биг Брадър" е поставил на „съквартирантите" от Коматево е Европа. В началото на сезона всички в „Къщата" бяха обнадеждени и сплотени в усилията и убедеността си, че ще завършат успешно мисията и ще спечелят бюджета си за следващата „седмица" (разбирайте шампионат). За съквартирантите е изключително важно да изпълнят мисията, защото на никой не му се напуска шоуто преди неговия край и не му се разделя с щедрите „хонорари", които Биг Брадър раздава.
Като във всяко реалити и в „нашето" си имаме лагери. Едни са по-близки с други и обвиняват за временните неуспехи останалите „съквартиранти". „Затова Биг Брадър е векика игра. Защото повтаря живота", обича да се хвали Ники Кънчев между шамарите, които получава от Памела Андерсън или някоя друха US-ВИП звезда. Но да се върнем на нашето си реалити, което макар и наше се следи и гледа от цяла България. Жълто-черното реалити доскоро бе най-гледаното (посещаваното) в родината ни. Дълги опашки се извиваха дни преди всеки „лайв" на Колежа, за да се докопат зрителите до любимите си „звезди". Напоследък посещаемостта в „студиото" спадна, но това в никакъв случай не значи, че „зрителите" не гледат „лайфовете" по телевизията. Да, не пращат толкова смс, но след всяко предаване са изключително активни във facebook страницата и форума на „предаването".
За да е пълно „шоуто", на жълто-черното реалити не му липсва и „инквизиция". Титулувани журналисти се изреждат да коментират случващото се в „Къщата" в опит да наклонят „вота" в една или друга посока. Има малка разлика с оригинала. В Биг Брадър по Нова си избират, кой да поканят в инкивизицията. В жълто-черното реалити – нямат тази привилегия. Всеки журналист има право на коментар.
Преди няколко дни, след провал на седмичната си мисия срещу Берое, в съблекалнята на „Къщата" се случи недопустимото. Скандал между съквартиранти, доведе до нарушаване на правилата на „играта" и един от тях бе отлъчен от „лидера на Къщата", който впрочем е избран от самият Биг Брадър. След случилото се „зрителите" трескаво седнаха пред клавиатурите и започнаха да „гласуват".
Сега всички са в очакване на решението на Биг Брадър. Той със сигурност е запознат със зрителския вот, но никой не може да го задължи да се съобрази с него. Такива са правилата в „Къщата".
А Биг Брадър има план за развитието на реалити проекта си. Той построи „Къщата" в Коматево, в която в момента живеят съквартирантите, Сега строи нова „Къща", а когато е готов с всичко това, той е обещал и скъпоплатени съквартиранти, за които ще трябва да плаща „неустойки" на други реалити формати, предимно от чужбина. Да, но междувременно е поставил мисия. Мисия, която да зарадва „зрителите", заради които всъщност се е захванал с този „реалити формат". Появиха се слухове за нов „съквартирант" , който да поеме мисията в свои ръце. Този „съквартирант" в момента участва в реалити на национално ниво, но от Ботев нямали нищо против да делят ВИП съквартиранта с другото предаване. Така поне разправят от „инквизицията". Ще видим! Всички тръпнем и чакаме решението на Биг Брадър. А последното, което се чу от Къщата бе: „Говори Биг Брадър: Кривия и Бобан незабавно да се явят в изповедалнята!"

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!