A+ R A-

Локо пак е близо до върха, а някой тормози феновете с Ма(га)решки истории

Сряда, 23 Октомври 2013 09:03 | 7 дни спорт | |

Оценете
(4 гласа)
Локо пак е близо до върха, а някой тормози феновете с Ма(га)решки истории

Веселин Марешки се кандидатира за 10 пъти за кмет на Варна, 15 пъти за депутат, само за "Мис Варна" не се е явявал. И нито веднъж не спечели народния вот в морската столица. Т.е. там, където живее, там където го знаят що за човек е, не му вярват. Странно как на Лаута го приеха като месия. Че и днес го чакат трибуна да строи. Срещу 1 млн. лева искал само да пише "С благодарност към Веселин Марешки". Този човек досега нищо не е направил за "Благодаря", камо ли стадион да вдигне. ако не вярвате, питайте във федерацията по хандбал.

Странни хора са пловдивчани, Как въобще повярваха, че човек, който е сложил на морсикия си фитнес вход от 1000 лева, ще им вдигне Бесика без пари? Те ако знаят Марешки къде си печати опаковките на хаповете, ако въобще знаят какви са илачите, никога няма да се вържат на подобен популизъм. Всъщност ей това, популизмът, е най-големият проблем на футбола. И на феновете. Защото идва един такъв като Марешки, омайва ги и те цяла година чакат нещо от него. А накрая, като си бие камшика, за омаяните остава само болезненото излизане от унеса.

Вижте кога пак се повдигна някакъв мижав скандал за трибуната. Когато Локомотив отново е там, където трябва да е. Където беше и при предишния престой на Коко Динев. И където никога не припари при Марешки. Локомотив е близо до върха, Локомотив е преди най-богатия Ботев на всички времена. И сега, вместо половин Пловдив да се радва на това, някой пак тормози Лаута с Магарешките си истории. Дано не му се вържат феновете.

 

*Заглaвието е на PlovdivDerby.com

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!