A+ R A-

Вандер, не бъди Балотели!

Петък, 10 Май 2013 13:22 | Петко Петков, PlovdivDerby.com | |

Оценете
(0 гласа)

vandercelabrateВ последно време за много футболисти се говори повече за действията им извън терена, отколкото на него. Доста често в тези случаи не става дума за добри каузи, а за изцепки. Примерите за такива футболисти не са един и два, както по чуждите терени, така и по нашите!

Ако трябва да се сетите за някой такъв в момента, едва ли името Марио Балотели няма да ви изскочи в главата. Италианецът притежава невероятни футболни качества, но има и друг да талант – да прави глупости! Липсата на дисциплина и несериозното отношение на Марио, потъмняват блясъка, който показва на терена.

Тук в Пловдив един играч тръгва по неговите стъпки. Да, Вандер не е Балотели, не му и трябва. Бразилецът е един от най – добрите футболисти у нас, като със своите качества спечели възхищението не само на „жълто – черната" публика, но трябва да промени отношението си към тренировъчния процес и да спазва указанията дадени му от Мъри.

В последният мач (не какъв да е), Вандер прегоря в желанието си да се превърне в герой. В това не може да бъде винен, всеки иска да запише името си в историята, само да не е за сметка на отбора му. Голямата му страст замъгли преценката му и многократно се опитваше да надлъже цялата отбрана на Локомотив, но без успех. След дербито кариоката понесе последствията от действията си не само от конкретния мач. Мъри показа, че е треньор, който не толерира такъв тип поведение и извади Вандер от представителният отбор.

След всичко това, бразилецът благодари за „бултрасите" за подкрепата и обичта от тяхна страна в социалната мрежа „Фейсбук". Има друго обаче. Вандер, ти благодариш на публиката, но трябва да знаеш, че и тя е благодарна, винаги е била, просто не й давай поводи да не бъде!

Петко Петков

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...