A+ R A-

Кой ще накаже СК към БФС за опита им за манипулация на общественото мнение?

Четвъртък, 11 Април 2013 18:29 | PlovdivDerby.com | |

Оценете
(0 гласа)

sfdsfesadfasfdasКогато днес СК към БФС излезе с една снимка, лошо обработена на компютърна програма за първолаци, ние от PlovdivDerby.com единствени реагирахме, според нас, адекватно. За разлика от нашите колеги и най-вече останалите пловдивски медии, ние публикувахме материал, в който с помощта на нашите читатели, които моментално започнаха да ни изпращят различни гледни точки, потърсихме истината за засадата и отменения гол на Ботев Пловдив. Публикацията можете да видите ТУК. Естествено понесохме и критики. По стар български обичай нарочиха статията за платена. Понесохме критики и за нашето тълкование на ситуацията, като ни изпратиха и правилника на ФИФА. Понеже тази критика бе обоснована с факти, ние я публикувахме, защото не се страхуваме, когато ни оборват с аргументи.

Няколко часа след нашата публикация от Ботев Пловдив публикуваха в официалния си сайт позицията по разразилия се скандал, като използваха абсолютно същите снимкови материали, които нашата медия публикува.

В PlovdivDerby.com смятаме, че ситуацията е изключително сложна за отсъждане и сме готови да оправдаем грешката на страничния съдия. Но няма как да оправдаем НАГЛИЯТ ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ на общественото мнение от страна на Съдийската комисия, която привика медиите и им раздаде въпросната снимка. Кой сега ще накаже тях - умниците от СК?

PlovdivDerby.com няма да си мълчи, когато интересът на Пловдив е засегнат. Както не го направихме и днес. Все още сме единствената медия в България, която е дала гласност и на простотията, която сътвори Ристосков на мача Локо Пд - Ботев Вр, като не отсъди 100% фаул срещу Мирчев и даде шанс за контраатаката на гостите, в която те отбелязаха победното си попадение. Вижте колко голям съдия е Ристосков - ТУК.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Внимавайте кво правите, да не играем без публика срещу говедата, той ...

  Прочетете още...

   
 • Пак наши и ваши. Какво правят в състава футболисти от Сливен. Отборът им ...

  Прочетете още...

   
 • Ок, но ако има удар и директен червен картон съдията ли ни е виновен.

  Прочетете още...

   
 • Директният червен картон, особено ако е за удар срещу противник, може да ...

  Прочетете още...

   
 • Буфер. Миришеш отдалече! Бягай бързо да видиш майка ти, че легендата ...

  Прочетете още...

   
 • Днес със сигурност пак ще предизвиква феноветв, но важното е те да ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!