A+ R A-

Свободните съчинения на гърба на Ботев Пловдив започнаха! Божков, Домусчиев, Батков... Кой ли ще е следващия? Избрана

Понеделник, 19 Септември 2016 12:58 | Андрей Спасов | |

Оценете
(3 гласа)
Свободните съчинения на гърба на Ботев Пловдив започнаха! Божков, Домусчиев, Батков... Кой ли ще е следващия?

От няколко дни започна сериозно да се спекулира с имена на крупни бизнесмени, като кандидат-собственици на Ботев Пловдив! Ежечасно в PlovdivDerby.com получаваме запитвания, линкове от други медии и подкани да публикуваме, кой ще е новият благодетел на канарчетата. Всичко стартира след среща в София в края на миналата седмица и обявлението на присъствал на нея, че с едни са си казали "сбогом", с други са си стиснали ръцете, а може би с трети ще си кажат "здравей"! Това изказване поради завоалирания му характер породи предположения, спекулации, че дори и стелба на посоки. В комплект с публикацията от преди няколко седмици на sporta.bg, че Васил Божков ще поеме издръжката на жълто-черните, нещата започнаха да излизат от контрол.

 

Освен името на Божков по форуми и фейсбук групи се кометират името на брата на Кирил Домусиев Георги (който е родовният спряган нов собственик, за всеки отбор, който остане без благодетел), че дори днес вече се говори и за Тодор Батков! Кое ще е следващото име, което ще се завърти по медиите, които само това и чакат - не смеем да гадаем! В накакъв случай не изключваме стрелбата на посоки на някой да оцели право в десетката, но от PlovdivDerby.com ще публикуваме информация, за когото и да било чак, когато тя ни бъде потвърдена от сигурни източници, така както процедираме за всяка една информация, която предоставяме на читателите си.

 

Иначе, кой плаща премиите в Ботев, кой вади пари за трансфери (такива, каквито към този час все още официално няма, но се очаква да има и ние вече ви съобщихме едно такова (ВУЖ ТУК>>>), кой издържа клуба - са въпроси, чиито отговор могат категорично да дадат само от ръководството на клуба. За момента единственото ясно нещо е, че досегашните собственици обещаха да подпомагат клуба по един или друг начин още известно време.

 

Акциите на Ботев Пловдив пък все още са във владение на фирмата с едноличен собственик Георги Самуилов или поне друга официална информация по този въпрос не е изказвана или публикувана.

 

Новината от днес е, че Сдружение "ПФК Ботев", което притежава 1% от акциите на клуба и е носител на историята и емблемата на жълто-черните, свика събрание за определенято на нов УС, както и на човек, който да бъде представител на акционера в Борда на директорите на жълто-черния клуб.

 

В Ботев се надяваха на малко спокойствие след победата над Локомотив ГО, но като гледаме, как вървят нещатата и каква е истерията около клуба, това едва ли ще се случи!

 

Ясно е и още нещо! Агитката на Ботев Пловдив не присъства на мача на Ботев Пловдив! Нямаше я нито в "аквариума", както сами нарекоха сектора зад вратата в Коматево, нито в съседната клетка, където бяха в мачовете със Славия и Нефтохимик! Нямаше ги и транспарантите за Колежа!

Следващото домакинство на Ботев Пловдив е срещу ЦСКА! КПБП обяви сбирка на всички свои членове, като най-вероятно единят от въпросите, които ще се коментират там е, как и дали ще бъде подкрепен отбора срещу преименувания Литекс.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар