A+ R A-

Ало, Ботев Пловдив ли е? Някой няма ли да защити Костов и името на клуба? Избрана

Сряда, 10 Август 2016 10:14 | Андрей Спасов | |

Оценете
(6 гласа)
Ало, Ботев Пловдив ли е? Някой няма ли да защити Костов и името на клуба?

Доста часове минаха, откакто общинският съветник от Разград Божинел Христов обяви в национален ефир, че Николай Костов е наричал публиката на Лудогорец "цигани, мангали, мамалиги, некадърници... (ВИЖ ТУК)". От клуба обаче няма нито вопъл, нито стон. Интересно е, че в Ботев Пловдив работят сериозни хора. Дори в управителния съвет има и юрист. Някой ще потърси ли отговорност на самозабравилия се общинар-хулиган от партия Кауза Разград? Някой ще защити ли старши-треньорът на канарчетата Николай Костов - най-важният служител в клуба? Някой ще брани ли името на клуба, емблемата, цветовете, града...? Феновете вече го направиха, но това няма, как да е достатъчно! Защо най-старият клуб в България остава безмълвен, когато върху треньорът и целият му щаб, в който между другото има и 2 легенди на отбора (Видолов и Енгибаров), се изливат откровенни лъжи? Гнусни и гадни лъжи. Хвърлени не от кой да е, а от ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК!

 

Неотдавна Ботев Пловдив "удари" по един от спортните ежедневници, който написа, че треньор (Костов) и капитан (Христов) са в конфликт и че вторият е пътник. Официалният сайт на клуба излезе със снимка на двамата, държащи въпросната статия усмихнати. Е, да, след месец Христов вече не бе част от отбора и не му беше толкова весело, но нали журналистът бе "поставен на мястото му" и бе "опроверган"!  Сега обаче насреща не е журналист с мижава заплата и без гръб, а е общински съветник, човек с власт, с положение. На всичкото отгоре фен на долюбваният от властта отбор - Лудогорец. Най-вероятно и приближен до братя Домусчиеви - хората, които дават парите за ТВ правата и като цяло управляват футбола в страната ни. Вярно, малко по-различно е, малко повечко се иска, но е задължително. Защото това е Ботев Пловдив, защото това е Пловдив!

 

Б.а: Тук не говорим Ботев Пловдив да оспорва наказанията. Приемаме, че те са абсолютно справедливи. Лудогорец е наказан с предупреждение, защото това е първо такова провинение, Николай Костов изгоря за един мач, защото, каквото и да се случва, той няма право да отговаря на агресията, а в нормативните документи за длъжностните лица предупреждения няма - следват директно наказания. Място за сърдене на БФС няма. Тук става въпрос за честта на Ботев Пловдив! Когато един човек, облечен във власт, плюе по нея, Ботев Пловдив трябва да отговори. Трябва да защити честта си и да потърси най-малкото съдебна отговорност от господина, позволил си да петни лицето на отбора (старши-треньора) и клуба като цяло!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...