A+ R A-

БРАВО! Тези фенове го заслужаваха! Сега е ред на Бесика! Избрана

Вторник, 05 Юли 2016 21:19 | Николай Тънковски, PlovdivDerby.com | |

Оценете
(11 гласа)
БРАВО! Тези фенове го заслужаваха! Сега е ред на Бесика!

Всички сайтове се надпреварват да показват снимки и видео от новият терен на Лаута, който ще е готов само след няколко дни. Ние също се включихме в надпреварата. Нормално! Всички толкова сме зажаднели за добри новини. Искаме да покажем. Да разкажем за тях. Не ни се пише за боища по стадионите, за хвърлени бутилки, бомбички, арести, скандали със съдии, псувни в тунелите, за лоши терени и условия...

Терени и стадиони! Това е разковничето. Само така българският футбол ще тръгне напред. Зеленият килим, който започнаха да разстилат днес на Лаута, веднага промени изцяло облика на съоръжението! А реакцията на феновете е показателна. Толкова години привържениците на Локомотив Пловдив чакаха това подобрение. Призоваваха за него, търсиха, какви ли не начини то да се случи. Защото за един фен е важно да гледа и красив футбол, и атрактивни изпълнения. Нямаше как това да се случи на разораната нива, на която приличаше терена на Лаута до преди месец-два! 13621488 1156143497761183 1212641325 oКрай и на оправданията на Гонзо, Монзо и още куп измислени директори, треньори, оправдаващи собствената си несъстоятелност и некадърност с лошия терен. Сега ще ядат бой и ще трябва да плачат от нещо друго! Защото на Лаута знаят, как да играят и атрактивен футбол, но просто до този момент и те самите бяха възпрепятствани да го правят, заради условията. Класата на Локомотив неимоверно ще се вдигне. Друго е да тренираш на новата Кошара, а не на подобието на терен, което имаше и там, и по скоро ставаше за състезания по мотокрос, а не за професионален футбол. Да припомним ли колко играчи се контузиха именно по време на тренировка на Кошарата?

 

А феновете? Те показаха, че са доволни. Направиха го още днес. Започнаха да прииждат на Лаута, за да си направят снимки за спомен. "Доволни сме, как няма да сме. Доволни сме от факта, че виждаме, че се работи, че обещаното се изпълнява. Когато виждаме такава трескава работа на стадиона ни, няма как да не сме щастливи. Благодарни сме на собственика Христо Крушарски, че прави това за нашия отбор", споделя запалянко. "За мен това е едно малко чудо", добавя друг!

 

Христо Крушарски отметна с "направено" още една от задачите, които си постави сам. Ред е на Бесика! Да му пожелаем успех!

13616187 1156166857758847 1969623507 o

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!