A+ R A-

Фен на Ботев коментира това заглавие!

Петък, 24 Юни 2016 23:21 | | |

Оценете
(5 гласа)
Фен на Ботев коментира това заглавие!

Днес сайтът "7 дни футбол", който по принцип ние от PlovdivDerby.com уважаваме, първо заради острото перо и второ заради коректното им отношение, и цитиране на наши новини, озаглави материала си за контролата на Ботев Пловдив с: "Година по-късно: Ботев пак си има Вуйчо Ваньо! Стоянов се развихри срещу аматьори". Решихме да дадем думата на фен на Ботев Пловдив, който бе сред най-големите почитатели на играта на Иван Цветков по времето, по което Професора носеше екипа на канарчетата.
Ето, както ни изпрати той като звуков файл, а ние свалихме на текст:

"Да, Иван Стоянов има качествата и потенциала да се превърне в лидер на отбора. Да, може би ще стигне и до капитанската лента, но много е рано да го сравняват с ОНЗИ ЧОВЕК! Иван Цветков ДАДЕ на Ботев Пловдив за трите години, в които носеше жълто-черното райе. Даде много. Даде красота, даде скромност, даде магия...

Аз се радвам, че Иван Стоянов е в Ботев. Има достойнства, има качества, Но да го сравняват с Вуйчо... Дай Боже да го стигне, но Иван Цветков беше Краля! Противниковите отбори, като го видеха на терена и им ставаше лошо! Още веднъж успех на Иван Стоянов! Дано ни радва, колкото Цветков."

 

А какво е вашето мнение? Оставете го в коментарите под статията!

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!