A+ R A-

Читател за ветераните на Ботев: Това богатство стои и мухлясва, а годините ще го погребат! Избрана

Вторник, 12 Април 2016 10:57 | | |

Оценете
(4 гласа)
Читател за ветераните на Ботев: Това богатство стои и мухлясва, а годините ще го погребат!

В PlovdivDerby.com често даваме думата на собствените ни читатели, когато някое мнение споделено в коментарите под статиите ни направи по-силно впечатление. Днес ще ви запознаем с мнението на фен на канарчетата относно ветераните на клуба и отношението на старши-треньорът Николай Костов към тях. Също така ще публикуваме и друга гледна точка провокирана от написаното:

 

Kavala:
Продължавам да се респектирам от Костов! Чест му прави, че уважава легендите на Ботев. Това показва висока култура и че не мисли от днес за утре, а мисли с перспектива и да остави трайна следа след себе си! Бих подсказал някои идеи в желанието да бъда полезен на любимия Ботев. Считам, че легендите могат да бъдат полезни и първоначално на доброволни начала да предават своите умения и опит на младите футболисти. Когато се видят първите резултати, може да се помисли и за заплащане във форма на хонорари, бонуси, или постоянно заплащане. Тази помощ, особено в подобряване на индивидуалните умения на футболистите, няма да бъде в противоречие на тренировките на Костов, а само в негова помощ! Какво лошо има в това защитниците ни да почерпят опит от имена като Пачев, Младенов, Хорозов, Раков и т.н.? Или халфовете да чуят съветите на Видолов, Дерменджиев, Зехтински, Глухчев и т.н.? Кой по-добре може да обясни и покаже изкуството да се пласираш, преодолееш противника и да вкараш от Костадинов, Пашев, Краси Манолов и т.н.? Моля да бъда извинен от останалата плеяда от майстори, защитавали цветовете на нашия любим клуб! Просто не мога да изброя всички. Тази златна жилка вече години седи не разкопана и не използвана. Това богатство стои и мухлясва и годините ще го погребат. Сигурен съм, че всички по-горе изброени, горят от желание да бъдат потърсени и са готови с пълни шепи да пръскат знания и опит, безвъзмездно в името на любимия си клуб, за който дадоха най-хубавите си години от живота си. Тези млади момчета, които в момента навлизат в мъжкия футбол, ще чуят уроци, които ще помнят за цял живот, защото те ще дойдат от извора. Ще научат солта и пипера на любимата игра, ще разберат непоправимите грешки на младостта, ще се заредят с хъс и енергия, ще разберат, че големите цели не са непостижими, ще научат ключа за успеха! Убеден съм, че тази идея има бъдеще, защото успеха крие корените си в миналото, основава се на труда и таланта на настоящето и идва при тези, които вярват в бъдещето си! Напред Канари, стари и млади, футболисти и ветерани, ръководители и служители! С воля и труд и с Бога напред, ще пребъде любимия ни клуб!!!

 

19121912:
И към "Кавала" и към този след него - какъв Левски, бе - Костов е умен мъж и има шанс в сериозен клуб, какъвто е Ботев Пловдив! Така, че Левски ще почака. Петьо Хубчев отива там през лятото и така ще е поне година и половина. А за идеята с ветераните - тъжно е, момче! Не е както си мислиш. Повечето легенди са с тежки болежки и едва ли ще поритат, за да научат някои или пък да се излагат... Плюс това и те отдавна не са същите. Хубаво е да ги галиш с думи, но животът ги пречупи, и на тях не им е лесно, отчуждили са се даже... И само дума добра им стига. Така, че нека да се уважаваме. Достатъчно е да не се забравяме. Пък, каквото Господ дал - ако е искрено, ще бъде. Ако не - ще се види!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Жълтите мангасаряни много знаеха и много се отваряха а сега са насрани.Сега ...

  Прочетете още...

   
 • Как не ви е срам да пишете глупости след като не сте били на мача.Асеновец ...

  Прочетете още...

   
 • Абе по време на мача ,дочух някакьв педераст,да се обрьща кьм феновете ...

  Прочетете още...

   
 • Взимаме Галчев и Серкан да си ходи по малката путка Петя,да се лигавят ...

  Прочетете още...

   
 • Nasko milev Serkan Terziev... nikoga nqma da budat futbolisti... a Dani ...

  Прочетете още...

   
 • Ми картотекирай се и влез бе .... Кажи кой от сегашния отбор може да ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!