A+ R A-

Колега*, 111 000 лева малко ли ти бяха? Избрана

Сряда, 16 Март 2016 20:02 | Андрей Спасов | |

Оценете
(6 гласа)
Колега*, 111 000 лева малко ли ти бяха?

Тервел Златев е млад, амбициозен и придава вид на интелигентен човек. Въпреки негово, на тези над него и някои под него управление на жълто-черния клуб**, Златев все още има своите поддръжници сред феновете. Сигурно и утре ще продължава да ги има, след като помоли официално БФС да не дава лиценз на Ботев, заради... 4 000 лева?!? Да, изработил ги е - дължат му се! За мен, за теб (читателю), а и за болшинството българи това е страшно много пара, с която бихме преживявали с месеци. Но, за теб, колега* Златев, съм сигурен, че са нищо! Дойде в Ботев на 11 000 лева (10 000 чисти) заплата. След 6 месеца тя ти бе намалена на 9 000 лв (8 000 - чисти). Отказа да останеш, когато ти предложиха 6 000 лева месечно възнаграждение. Това по неофициална информация от официален източник! Е, след като заработи около, близо или малко над 111 000 лева за 11 месеца в клуба, до тия 4 000 ли опря точно сега?

 

"Поклон пред всички фенове на този велик Клуб и нека бъде Красота, Вяра и Борба... и Битка до край!" Това не са мои думи, на Тервел са!

 * Така се обръщаше Тервел Златев към мен, докато работеше в Ботев Пловдив

**Само настоящите шефовете на Ботев Пловдив си знаят, защо и до кога ще пазят в тайна, какво се е случвало през 10-те месеца управление след фалита на КТБ.

 

П.С. Колега, има сега една "Кауза Колежа", може да си чул, прочел... Когато Ботев ти платят тези 4 000 лева, спомни си за нея. "Битка до край!"

 

Колко пари Ботев Пловдив плати по стари задължения, за да може да получи лиценз, очаквайте в последващ материал в PlovdivDerby.com! 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар