A+ R A-

Коледна приказка за бултраси... Избрана

Събота, 19 Декември 2015 23:18 | | |

Оценете
(5 гласа)
Коледна приказка за бултраси...

По Коледа стават чудеса!

 

Днес бе Коледата на Ботев Пловдив!

 

Вчера- тяхната бъдни вечер!

 

Но да започнем от вчера! 50 ботевисти се събраха в залата за пресконференции в Коматево. С една цел. Да вземат решението, да влязат в преговори за прехвърлянето на 60% от акциите на Ботев Пловдив. "Роди" се новината, че бизнесмени са готови да вземат акциите на клуба. И така. След страшни "пости" през лятото, след "постна" селекция, след "постно" представяне на терена през целия първи полусезон, вчерашният ден за ботевистите би трябвало да бъде последният ден от Рождественския пост.

 

От Сдружението обаче отказаха вчера да обявят кой "се ражда", но днес на Коледното тържество на Ботев Пловдив имената на Румен Чандъров и Георги Самуилов за първи път бяха произнесени официално. И не само това. Двамата бизнесмени изпратиха поздравителни телеграми до всички присъстващи. Ветко Арабаджиев и Владо Кисьов също направиха това, като по този начина стана ясно, че това са още двама души, които ще помагат на Ботев Пловдив.

 

И така! Ботевистите повярваха, че по Коледа стават чудеса. Жълто-черното чудо обаче бе плод на нечовешки усилия на един тесен кръг хора, да не кажем, че от на един, за да не ни обвинят в подмазване на новия - стар силен човек в Ботев Пловдив. Но за тези неща ще пишем друг път. Има време да ви разкажем какво знаем! Ще ви разкажем, кое "джудже" - какво свърши, кое ""джудже" мързелуваше, кое "джудже" помагаше, кое спеше и кое само ядеше от "постната" трапеза на Ботев Пловдив, кое - какво признание поиска сега и т.н. Но да не разваляме коледната приказка с неколедни теми.

 

Днес, Коледата за бултрасите е възможна! 

 

Лека нощ!

 

П.С. На тортата на Ботев днес пишеше: Помни (миналото), Вярвай (в бъдещето), Бори се (за настоящето)

Медия

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар