A+ R A-

София, ще ти донесем страст, която не познаваш!

Вторник, 14 Август 2012 22:25 | Стефан Попов, ЗА ПЛОВДИВ | |

Оценете
(0 гласа)

botevznameСамо лаици могат да твърдят, че Пловдив, колкото и да е прекрасен, няма това, което имат Варна и Бургас - морето. А Пловдив има неговото си море - жълто-черното! 15 000 вълни бурно се разбиваха една в друга, за да напомнят на тишината, че петият сезон в годината започна. Сезонът на канарчетата! Дори спасителите на плажа, облечени в черно, не успяха да помогнат на удавниците в бяло да се спасят от стихията!

Прекрасен Ботев Пловдив! Прекрасен отбор, прекрасна публика! Няма съмнение, че шоуто, което започна в мача срещу Славия, обещава да бъде дълго и запомнящо се. Прекрасно е да си част от вълшебството в жълто-черно, което мнозина не могат да проумеят, но въпреки това усещат, че съществува.

За първи път от дълги години отбор и публика бяха на едно ниво! Симфонията, която се получи, беше толкова зареждаща и вдъхновяваща, колкото не би могло да бъде нищо друго. Не и в този град!

Ботев и Пловдив отново се събраха в юмрук! Сега вече спокойно и с гордост можем да кажем, че БОТЕВ ПЛОВДИВ се завърна!

Еуфорията е голяма, което е чудесно и така трябва да бъде. Предстои ни вълнуващ мач срещу най-големия ни исторически съперник - Левски София. Няма съмнение, че жълто-черното море ще залее стадион "Георги Аспарухов" в неделя вечер, за да припомни на всички, че Пловдив е футболната столица на България, а романтичният и красив футбол отново ще царува във футболната ни "А" група с истинското си име - БОТЕВ!

София, ще ти донесем море, ще ти донесем футбол, ще ти донесем страст, която не познаваш!

15 години по-късно, след 15 години изтърпени унижения, мъка и нерадост, най-накрая удари времето на Ботев Пловдив!

Готови ли сте за нас? Едва ли!

Футболът за пловдивчани никога не е бил точки, титли и купи! Ние не пеем само за победа! Ние не сме издигнали победите и купите в култ! Тези показатели за нас са просто статистика, защото ние сме Ботев на Пловдив!

Мачът в неделя вече е спечелен! Остава да се насладим само на играта на жълто-черните!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар