A+ R A-

ВАЖНО за футболистите на Ботев Пловдив, които четат PlovdivDerby.com: СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!!! Избрана

Сряда, 28 Октомври 2015 00:47 | | |

Оценете
(3 гласа)
ВАЖНО за футболистите на Ботев Пловдив, които четат PlovdivDerby.com: СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!!!

Тази вечер на базата на канарчетата в Коматево няколко футболисти на Ботев Пловдив заявиха, че четат редовно статиите в PlovdivDerby.com. Дали за да четат преписани от други медии статии или наши авторски материали, стана ясно, че играчите на Ботев редовно "разлистват страниците" на PlovdivDerby.com. Няколко часа след срещата между фенове на Ботев и играчите от PlovdivDerby.com попаднахме на редовете, които ще публикуваме по-долу. Те са написани от фен на Ботев. Много възрастен фен на Ботев (Тинко Дончев). Няма да постъпим като други и да обявим, как специално сме получили писмото на пощата ни. Не, прочетохме го в една фейсбук страница. Много популярна такава. Толкова популярна и влиятелна, че няколко власти в Ботев поискаха да я затрият по един или друг начин.

 

И четейки редовете, които ще публикуваме сега, си помислихме. Ех, да можеха играчите да го прочетат! И тогава се сетихме, как преди само няколко часа играчите казаха, че четат PlovdivDerby.com. Та поради тази причина, сега публикуваме това. И молим ви, играчи на Ботев Пловдив, прочетете само редовете, които публикуваме. Не преглеждайте коментарите под статията. Те са за фенска консумация, а и вероятно точно днес няма да ви харесат. Ето ги и въпросните редове. Изповед, както сам ги е нарекъл техния автор. Добро четиво за всеки работещ в Ботев Пловдив.

 

 

И отново край морето.........?!?

/ изповед на един фен на Ботев-Пловдив/

 

Бях седнал на пейката след тунела.Около мен символите на родния ми град-Тримона,Пощата с площада и Тунела с католическата църква.В далечината безмълвен стоеше Альоша-най-горе на Бунарджика.В ушите радио Дарик ме бе пренесло на стадиона в Созопол.Там далече от Пловдив ,но с присъствието на верни фенове на отбора любимия ми футболен тим падна от непознатия като отбор Созопол достатъчно, за да отпадне така безславно.След последния съдийски сигнал един клуб със славна история и име ще поеме обратните километри към древния Пловдив, омърсен от сегашните му ръководители,треньори и футболисти.
За които вкупом името на този отбор не значи нищо!

 

Ръководители ,събирани под неговото крило в живота досега не по заслуги и дела към славната му история.Напротив те, с объркани кадрови решения за треньори и футболисти,спокойно пишат на свой ред история за този тим.Да,история но каква???
Уважаеми, облечени с власт незнайно защо!?! Не е продуктивно да се правите на външен вид на много строги,взискателни и сериозни!Създайте благоприятната атмосфера в отбора, за да има настроение за красива футболна игра !От там ще дойдат и добрите резултати!Ако не можете ,моля сами се докажете ,че сте били винаги достойни рицари на 21 век.
Ако душите Ви не плачат за този отбор!
Ако телата Ви не ридаят за този отбор!
Ако очите Ви не се пълнят с мъжките сълзи за този отбор!
Ако не Ви боли до кръв за този отбор!

ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ..........!

ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ОТБОР.............!

 

Съзидатели на футболната игра на Ботев Пловдив като цяло!
Не знам как да ви наричам по-точно,но естествено по-далече от определението „ТРЕНЬОРИ"!
Вие,които може би не знаехте нищо за родния ми град Пловдив досега.
Вие,които свързвахте познанията си за моя отбор „Ботев" с някакви Ваши подобни за отбора на „Левски" от София. Вие,които се съмнявам ,че от Коматево сте възприели достатъчно добре гореизброените символи на моя Пловдив.
Вие,които не можете да стоите безмълвни пред подвига на патрона на отбора,защото нищичко не Ви говори неговото име. Вие,които трудно ще разклатите Вашето европейско сърце от болките по „Ботев" Пловдив.
Опитното поле на Вашата дейност вече би трябвало да е на привършване.Джентълменски,по строго европейски начин го направете!
Вие го можете това успешно !
Докажете,че идвате от високо интелигентна страна,по-близо до сърцето на Европа.
Признанието за неопитност,
НЕ Е СЛАБОСТ НА ХАРАКТЕРА ВИ!!!

 

Толкова разностранни футболисти на мъжкия тим на „Ботев"-Пловдив."Събирани" от познавачите на тази красива игра! Обезпечени материално обратно пропорционално на това що давате за този тим!С толкова много на брой опрощения
от страна на верните му фенове!

КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ?
КАКВО НЕ ВИ СТИГА ЗА ДА БЪДЕТЕ НАСТОЯЩАТА СЛАВА НА ФУТБОЛИСТИ ОТ „БОТЕВ"- ПЛОВДИВ?!?

 

Не е ли в състояние да Ви обедини за победи факта,че играете в такъв вековен футболен тим.!
Чели ли сте някога историята на този отбор през времето!?! Знаете ли,чували ли сте какви футболисти са се раздавали достойно години наред за неговата слава!
Усетили ли сте какво е било за тях участието в дерби срещи,в турнирни мачове и в дългата битка със столичните отбори за призовите места!И то при далеч по-скромни материални задоволявания !


Ами любовта на феновете?


Разбирате ли я достатъчно или и тя минава вяло покрай Вас като и повечето Ваши участия във футболните срещи на „Ботев" напоследък!
Наясно ли сте каква сила бе навсякъде с вас и ви прощаваше много неща от футболното Ви „умение?!?
Та вие притежавате такава интелигентната маса фенове в родния ми Пловдив!
Фенове, които полицията биеше заради обичта им към Вас! Фенове, които не жалеха пари и време, за да бъдат до Вас независимо къде из страната!
Фенове,които с огромно благородство Ви опрощаваха футболните „мъки „в играта!
Фенове,които до последно вярват във Вашето прераждане и победоносно поемане към определеното Ви футболно место в класирването!
Фенове,които с горчивина в душите и със стиснати шепи търпяха фактическите унижения на далеч по-скромните като бройка и участие чужди футболни агитки.

 

Е,КАКВО НЕ ВИ ДОСТИГА ЗА ДА ИГРАЕТЕ КАЧЕСТВЕНО?

 

Може би различните ви етноси,възрастови години и разностранните Ви държави от където идвате са причината за играта ви напоследък.

Но Не, това не Ви извинява!

Дошли сте в родния ми Пловдив да печелите като играете!
Научете символите на града ми !

Играйте безотказно и безрезевно за тях!

Един е Ботев Пловдив!

Ако не го разбирате това,...................................МОЛЯ!

Футболен клуб „Ботев"-Пловдив не е опитен клуб за аматьори!

БИЛО ТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ,ТРЕНЬОРИ,ФУТБОЛИСТИ!!!

Искам моите внуци да носят с радостна тръпка жълто-черните символи на единствено славния футболен отбор на град Пловдив!

Зовеш се с героичното име на безсмъртния Христо Ботев!

И всички да изживяваме само радостни моменти, като през онова близко Бургаско лято на морето!

20.50 часа Пловдив Т.Д.
27.102015 г.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар