A+ R A-

Убийствена конкуренция в атака прави Локо и Бащата непредвидими! Избрана

Понеделник, 06 Юли 2015 19:36 | | |

Оценете
(5 гласа)
Убийствена конкуренция в атака прави Локо и Бащата непредвидими!

Локо Пловдив привлече до този момент много голям брой футболисти, повечето от тях добре познати на феновете на черно-белите. За първи път от както е начело на "смърфовете" Христо Колев - Бащата ще може спокойно да гледа към резервната скамейка по време на мачовете, където ще половин дузина най-различни опции (футболисти), с които да влияе на конкретния мач.

 

Направо убийствена изглежда конкуренцията в атаката на тима. Там Христо Колев разполага с един куп равностойни футболисти, които ще се борят за 4 места в титулярния състав. Камбуров, Балдовалиев, Кики, Карагарен, Ласиман и Димо Бакалов са най-изявените имена и всеки от тях спокойно може да заеме едно от местата. Само Мартин Камбуров от тези 6 футболисти може да се счита за сигурен титуляр в схемата на Христо Колев. А възможните схеми за момента изглеждат две: 4-4-2 и 4-2-3-1

napadateli.

 

При схема с двама нападатели ще се отвори место за Зоран Балдовалиев, който да застане до Камбуров. В този вариант обаче останалите четирима футболисти ще спорят за двете места по двата фланга. Именно това може да накара Христо Колев - Бащата да прати Дани Кики в халфовата линия, където техничарят да си партнира с Боне. При евентуален такъв замисъл, то Бакалов, Ласиман и Карагарен ще спорят за двете свободни позиции. Не е изключено Ласиман да бъде ползван като партньор на Камбуров вместо Балдовалиев.

ahalfowe

 

При дефанзивната двойка халфове нещата изглеждат ясни. При схема 4-2-3-1 Христо Колев до този момент в контролите залага на Вълчев и Боне. Кики и Ванчо Траявов ще са другите 2 опции за тези позиции. Знае се, че Локо Пд търси дефанзивен халф, за да затвори селекцията. Едно евентуално появяване на Христо Златински тотално ще усложни в положителен смисъл Бащата при избор за титуляри.

dhalfowe

 

В защита като че ли нещата изглеждат най-сигурни, с изключение на десния бек. Там с оглед на селекцията би трябвало да очакваме да виждаме Пламен Крумов, но Сашо Якимов е футболистът, който започва досегашните контроли на Локо Пд на тази позиция и евентуалното му преквалифициране няма да е изненада. Тунчев и Котев са "бетон" като двойка централни защитници, а Игнат Дишлиев и Христо Стамов ще са им резерви. Николай Димитров се очертава като футболистът, който много ще трябва да се "напъне" в тренировъчния процес, за да стигне поне до позицията първа резерва на Котев и Тунчев. Стамов ще е резервната опция на Христо Колев и за левия бек, където като титуляр се очаква да се утвърди Крум Стоянов.

braniteli

 

За номер 1 под рамката на вратата за Локомотив Пловдив се очертава жесток спор да водят Ел Харуби и Скорчев.

 

loko4231 1loko442 1

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар