A+ R A-

Платихте хеликоптера. А трибуната?

Понеделник, 08 Юни 2015 21:16 | Христо Василев | |

Оценете
(2 гласа)
Платихте хеликоптера. А трибуната?

4985. Толкова са левчетата, които феновете на Лудогорец събраха, за да платят полета с хеликоптер на Бойко Борисов и министрите му за откриването на трибуна "Моци". Щеше да е похвално, ако не беше смешно. Акция, която не може да заблуди никой нормален човек.

Какво ни демонстрират "ултрасите" от Делиормана? Че държавният бюджет е ощетен с този полет и те сега, като съвестни граждани, възстановяват похарчените средства? Да, ама не, както казваше навремето един журналист.

Като са толкова загрижени за бюджета на изстрадалата ни татковина, защо не вземат да съберат няколко милиона лева, които държавата даде за строежа на въпросната трибуна? Да ги съберат, все пак тази трибуна бе построена с нашите пари и то без да ни питат дали искаме или не.

Хеликоптерът на премиера не е фатален, става въпрос за дребна сума. Въпросът е принципен, защото проблемът е един, когато говорим за няколко хиляди лева и проблемът става съвсем друг, когато имаме държавна помощ в рамките на няколко милиона лева.

Аз като гледам, положението е следното - пари за майки - няма, за пенсионери - няма, за болници - няма, за деца и сираци - няма. За средният и дребен бизнес - няма, но за трибуна "Моци" - има. Абсурдно, нали?

В такава държава живеем, драги. София, град с два милиона жители население, няма нормален стадион за футболен мач от европейска класа, а в дълбоката провинция се изсипват милиони и министрите ще си счупят краката, за да се наредят на общата снимка с лентичките.

Затова нека феновете на Лудогорец да се радват на моментните успехи на любимия си тим и на дразнят останалите хора с "кампаниите" си. А ако пък са толкова принципни, за колкото очевидно се пишат, нека съберат едни четири милиона до края на лятото, да попълнят бюджета и тогава всичко ще е наред. А дано, ама надали!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Е кво ти гарантира че и сега няма да стане така? Говоря за минимизиране ...

  Прочетете още...

   
 • Единственото решение е ЕДО ЕРАНОСЯН..всяко друго е...катастрофа! !!

  Прочетете още...

   
 • За нас най правилния човек на този етап е само един Ераносян. Г-н ...

  Прочетете още...

   
 • Комедията продължава.Най обичаният клуб със средна посещаемост- 500 ...

  Прочетете още...

   
 • Голям отбор, няма що? Легендата им псува феновете,треньо ра им ...

  Прочетете още...

   
 • Тодоре ти хубаво помниш мача с нафтата за купата но вината беше в ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!