A+ R A-

Андрей Желязков: Х ни чака в Пловдив

Събота, 03 Ноември 2012 09:37 | 7 дни спорт | |

Оценете
(0 гласа)

QL8W3732-1Всички очакват пловдивското дерби с голямо нетърпение, защото в последните няколко години този мач нямаше как да се играе. Сега е нормално да има приповдигнато настроение и заряд в целия град. По принцип битката между Локомотив и Ботев е много интересна и предлага хубави мачове. Жалко е обаче, че стадионите не са в това състояние, което трябва да бъдат. Ако градският стадион домакинстваше мача, тогава можеше да видим 40-50 хил. души на двубоя.

Определено в момента Ботев е по-добрият отбор. Футболистите на Ферарио Спасов играят по-добре, имат по-голям точков актив и е нормално да бъдат смятани за фаворит. В такива мачове обаче това не е от голямо значение. Не съм убеден, че ролята на фаворит ще бъде от полза. Аз смятам, че мачът ще завърши без победител. По-голямото ми желание е всичко да мине коректно и без проблеми. Да гледаме футболен празник, какъвто имаше на Ботев – ЦСКА, а не на Лудогорец - ЦСКА например. Такива грубости и некоректни изпълнения на футболисти към колегите им направо отвращават хората.

Крайно време е битката между агитките да спре. Да няма такива закани, побоища и др. Бил съм на мачове в чужбина, където феновете на два отбора гледат заедно мач и се веселят. В интерес на истината точно към това трябва да се стремим и ние.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...