A+ R A-

На Лудогорец гела му пречи!

Понеделник, 06 Април 2015 10:44 | 7dnifutbol.bg | |

Оценете
(1 глас)
На Лудогорец гела му пречи!

Лудогорец ще стане шампион за четвърти път на България! Нещо невероятно за отбор, който като Антибиотик преди няколко години играеше за един коч премия. Сега същият този отбор печели по 20 милиона евро на сезон! Поне в последните два. Което го направи безспорен хегемон у нас. По всичко личи, че от тук нататък този отбор на Лудогорец ще е шампион докогато Кирил Домусчиев реши. Или до първия провал в Европа, когато „проектът" ще остане без 20 милиона външен приход, и тогава най-вероятно ще се срути.
Това обаче са нетолкова далечни неща. Настоящето е едно и също – Лудогорец бие, и бие, и бие! Кога редовно, кога нетолкова. Като в събота с ЦСКА. При 4:0 не било джентълменско да се коментира един червен картон. Да, но той е при резултат 0:0. И без Моци въобще не е сигурно, че 11-те от ЦСКА нямаше да бият 10-те на Сър Дерми. Вие представяте ли си щом това извращение с футбола минава толкова леко, колко е деморализиран шампионатът ни!? Щом финалът за титлата го решава счетодоводителят на Боби, а не 22-ата на терена! И след всичко това на Гошо от Габрово му спирали правата. Че те след такъв мач повече не му и трябват.
Не трябва и на Лудогорец този гел. Прекалено ни е мазен вече този отбор, прекалено сресан, прекалено му е фалшиво всичко. ЦСКА сам си дава титлата, Левски я губи във време, когато Тодор Батков заборчава зловещо на Собственика. Както преди това „Титан", когато Стойчо опука 9 точки разлика. Прекалено често се гонят треньори след титли, за да си мислим, че нещо зависи от тях. Всъщност не зависи. Но на кой му пука, че има пърхот, когато всичко е намазано с гел.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!