A+ R A-

Локомотив е на теб и на теб, но не и на мен Избрана

Неделя, 29 Март 2015 13:00 | | |

Оценете
(4 гласа)
Локомотив е на теб и на теб, но не и на мен

Публикуваме без редакторска намеса мнение на наш читател относно ситуацията в Локомотив Пловдив :

Локомотив е на теб и на теб, но не и на мен.
До този извод достигнах след последните няколко седмици на Лаута.
Кратък обзор: Смазващо малка посещаемост на домакински мачове, бойкот на футболисти, бойкот на фенове. Всичко това, гарнирано с лошите резултати, прави картинката на Лаута по-грозна и от тревното покритие на дербито с Ботев.

Стана ясно, че ръководството свиква спешно събрание в понеделник, 19,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом. Тогава ще се реши бъдещето. Тогава ще се види обединени ли сме или слагаме края!

След публикуваната статия за събранието в PlovdivDerby, а и не само, изчетох десетки коментари, че всъщност феновете на Локомотив Пловдив не искат да се обединят със сегашния състав на ръководството. Основната причина е липсата на прозрачност.

Това е мнението на част от феновете, част от тези, които идват на стадиона, но и има такива, които предпочитат да гледат черно-белите в къщи.

И е истина, че да хулим от страни е по-лесно,от колкото да пратим 1-2 SMS DMS LOKO. И е истина, че да сочим с пръст, без да даваме разумни решения за измъкване от кризата, е по-лесно. И е истина, че Локомотив загива. Загива заради теб и теб, но не заради мен, или поне това се опитват да напишат всички. А именно АЗ съм човека, който може да направи разликата. АЗ, ти, той - всички ние. АЗ съм този, който сърцето му препуска когато Мартин Камбуров вкара гол. АЗ съм този който настръхва всеки път когато публиката изреве ЛОКОМОТИВ. Аз съм този, който може да спаси Локомотив.

Нека всеки, който милее за черно-белите дойде в понеделник и решим един път за винаги - народен ли ще е Локомотив Пловдив или e...на теб, на теб, но не и на мен.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!