A+ R A-

Боби, ще оставиш ли Левски и ЦСКА да фалират Локо, а Лудогорец да разиграва Ботев! Избрана

Петък, 27 Март 2015 08:58 | | |

Оценете
(11 гласа)
Боби, ще оставиш ли Левски и ЦСКА да фалират Локо, а Лудогорец да разиграва Ботев!

Идва крайната дата за подаване на документите за  лицензиране. Пловдивският Локомотив има огромни проблеми, но не по вина на ръководителите си, а по вина на.. ЦСКА и Левски. Ботев Пловдив също изпитва финансови затруднения, а те идват заради отказа на Лудогорец да плати дължими суми по два трансфера. В крайна сметка двата софийски гранда и "европейски държащия" се Лудогорец, с действията и бездействията си тотално нарушиха бюджетите на двата пловдивски елитни клуба.

320 000 лева има да получава Локомотив Пловдив от ЦСКА и Левски. Червените трябва да отчетата 200 000 лева в НАП Пловдив за Крачунов,  а Левски 120 000 за Белаид. Ако от Армията не преведат парите - лиценз за Локо няма да има. Ако от Левски не го направят - Локо ще трябва да сяда на преговори с една дузина играчи от времето на Коко, които чакат да получат парите си именно от тези средства, които трябва да постъпят от Герена. Ако ръководството на Локо не се разбере с Намуши и компания - лиценз няма. Въпроса е, ако стане така, че на Локо да не бъде даден кетап, ще получат ли такъв от Левски и ЦСКА. Ако Боби Михайлов даде на двата гранда, а изхвърли Локомотив на феновете - да му мисли.

В Ботев положението също е изключително сложно. Лудгорец има да плаща на Ботев - 514 000 евро за Анисе и бонус от 98 000 евро за Хамза (и това са сумите без ДДС). Тези пари Ботев Пловдив заложи в бюджета си и възнамеряваше с тях да изкара сезона без финансови катаклизми. В един момент обаче Кирил Домусчиев спря да плаща. Защо? Никой не знае. Заради Цветан Василев ли, заради Петричев ли, или защото може да си го позволи, и явно няма кой да му каже копче ли? Ако до вчера обаче Ботев бе на Василев, то днес отново е на феновете. Затова, Боби, внимавай! 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...