A+ R A-

Големият проблем за Бащата е зависимостта от Мартин Камбуров

Петък, 06 Февруари 2015 08:51 | 7 дни спорт | |

Оценете
(0 гласа)
Големият проблем за Бащата е зависимостта от Мартин Камбуров

Мартин Камбуров е вкарал само един гол досега за "Локомотив" в контролите! По-хубава новина за Бащата не може и да има, колкото и странно да изглежда това на пръв поглед. Ако има някаква основна задача пред Христо Колев през зимната пауза, тя е да направи "черно-белите" по-малко зависими от Мартин. Защото статистиката за "Локомотив" от есента е ужасяваща! В "А" група за този отбор в 19 мача освен Камбуров са се разписали само още трима футболисти - Благой Наков, Бирсен Карагарен и Дани Кики. А в последните 15 кръга положението е направо стресиращо. Всъщност май е за световен рекорд - само още един играч освен Мартин се е разписвал за "Локомотив".
Май няма друг отбор в света, толкова зависим от своя лидер. Не може за 15 мача един играч да е вкарал 6 пъти повече голове, отколкото целият отбор. Това е аномалия, която "Локомотив" трябва да преболедува, ако иска да върви напред.
Може би проблемът изглежда разрешим за Христо Колев с влизането на крилото Спас Делев и по-офанзивната игра на Благой Наков. Неслучайно те са сред най-често разписващите се в контролите до момента. Карагарен пък набра самочувствие и вече не се чувства длъжен веднага да подава на Камбуров. Което прави "Локомотив" доста по-труден за разгадаване.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!