A+ R A-

Кокала се нахвърли на репортер на PlovdivDerby.com

Понеделник, 08 Декември 2014 13:49 | | |

Оценете
(1 глас)

Старши-треньорът на Хасково Емил Велев се нахвърли на репортер на PlovdivDerby.com вчера. Грозната сцена се разигра малко преди края на вчерашния шампионатен двубой между Ботев и тима от града на Богородица. Докато вървяха последните минутка-две на срещата Емил Велев видя, че нашият репортер го снима, изчака няколко секунди, след което изля цяла тирада от псувни по него. Репортерът ни изчака Велев до тунела на стадиона в Коматево и се опита да разбере от какво е продиктувана агресията към него. Вместо отговор последваха заплахи за саморазправа придружени от ново грубо държание. През цялото време нашият човек запази добрия тон и нито веднъж не отговори на старшията на Хасково с езика, който той си позволи да използва.

Само можем да предполагаме с какво нашия човек е разгневил Емил Велев, но държим да му напомним, че никога не сме си позволили да го снимаме или притесняваме извън спортно мероприятие, както примерно отразихме скандала му с Атанас Узунов след мача между Локо Пд и Хасково. Държим да уточним, специално за г-н Велев, че репортерите ни винаги търсят интересните моменти преди, по време и след мачовете на пловдивските отбори. Не сме спестили на никого нищо, независимо дали той е част от пловдивския футбол или не. Както единствени отразихме скандала между Велев и Узунов, така и единствени показахме когато Вили Вуцов се нахвърли на делегата на мача в Дупница, единствени сме показвали и още десетки подобни случки.

Знаем, че г-н Велев не обича представителите на нашата медия. Още по време на престоя му в Локомотив на няколко пъти той се е обръщал с обидни епитети към наши хора още щом ги зърне. От PlovdivDerby.com обаче винаги сме му отговаряли единствено с: "Добър ден, г-н Велев!". И ще продължим да го правим точно по този начин. С възпитание!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!