A+ R A-

ВИДЕО: Сами срещу всички! Избрана

Петък, 07 Ноември 2014 14:28 | Андрей Спасов | |

Оценете
(1 глас)

Ботев Пловдив май вече е сам срещу всички. Само в рамките на няколко дни трите национални спортни ежедневника предвидиха куп рокади в тима на канарчетата. През това време самият отбор започна да губи почва под краката си и с оглед тежката програма класирането в първата шестица вече не изглежда толкова сигурно. От Ботев бяха "освободени" Галешич и Терзиев (Тема спорт), последният безспорно един от най-обещаващите футболист, а първият толкова желан от самият Вили Вуцов. Последва "назначението" на Андрей Желязков (Тема спорт), което пък бе продиктувано от "понижението" на Тервел Златев (7 дни спорт). За капак днес Меридиан Мач "смени" Вили Вуцов със старши-треньора на Добруджа Светльо Тодоров. Утре наред сигурно е Иван Джиджев. То друг не остана. Защо обаче в един и същи момент всички заредиха рокади в най-стария български футболен клуб?

Ботев е отслабен след проблемите на Цветан Василев. Факт. А по падналите хора най-лесно се скача. Преди същите тези скачаха на Локомотив. Същите пишеха за кебапчетата на Нежния и неумението на новите шефове в Локо да управляват. И така докато в Локо Пд не показаха, че са единни. И тогава и сега има хора, които се чудят, а и ни критикуват, защо пловдивксите сайтове преписваме така наречените софийски медии. В PlovdivDerby.com имаме причина. И тя е да информираме читателите си за всичко, което се пише и говори за любимите им клубове. Понякога се опитваме да ги опровергаваме, а понякога само цитираме публикациите им.

А дали някой просто не иска Ботев да не попадне е в Топ 6 и последните слаби игри на тима просто да стават повод да се налее още масло в разколебаните фенове. Нервите на хората в Ботев започват да не издържат, на бултрасите - също. Изходът обаче е само един. Ботев Пловдив трябва да се обедини. Отново! Трябват 2000 в Ловеч, 2500 на Герена, 3000 в Бургас и т.н. Само тогава всички отново ще започнат да се съобразяват с Ботев от Пловдив. Докато обаче едните не харесват Вуцов, другите - Златев, а третите не знам си какво - писаниците ще продължат, а трибуните ще се обезверяват.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар