A+ R A-

Марешки, това ти ли си?

Събота, 13 Октомври 2012 12:21 | PlovdivDerby.com | |

Оценете
(0 гласа)

hristolovНе, няма грешка. Или по-скоро грешката е вярна. Да, това е снимка на Димитър Христолов. Но всичко, което причини Бате Митко на пловдивския футбол за 10 години, Веселин Марешки успя да стори за 10 седмици. Ботев стана за посмешище на цяла България по време на управлението на Димитър Христолов, на Локо вече се смее половин Европа. То не бяха детектори, то не бяха свирки, хронометри, медикаменти и минерална вода. Такава явно е ористта на пловдивския футбол. От деситилетия по-умерените футболни запалянковци в Пловдив искат да видят два силни местни отбора, които заедно и помежду си да се борят за челните места. Уви! Тая явно скоро няма да я бъде.

Днес с участието си по БНТ, Марешки тотално се разкри. "Взех Локо Пд по случайност. Не съм се натискал. Давам 2 000 000 лева и искам резултати. Гонзо беше на проби." Ти луд ли си бе , човек? Как се взима отбор с толкова публика случайно? Как се издържа такъв тим с 2 млн. лева? Как футболистите сами ще си купуват медикаменти? Поне направи ли им отстъпки, че да ги купуват от твоите аптеки? Разходи ли се из Лаута? Знаеш ли кое е "Кошарата"? Знаеш ли кой е Бащата, Едо, Аян...? Тези и още много въпроси трябва да зададем на Марешки. Трябва да ги зададем ние журналистите, а не феновете по форумите. Защото ако Коко четеше форуми, за да се информира за настроенията на феновете, Марешки едва ли ще го направи. Няма да го направи поради една причина. Него не го боли за Локо. В момента Марешки се интересува само от политическия си проект и това е ясно вече и на Черньо – кучето, скитащо из Лаута.

Днес Марешки бе попитан за дербито между Локо и Ботев, което предстои да се изиграе. Това, което отговори Марешки просто втрештява: "Хората се интересуват от други неща, не толкова от футбол. По-добре да ви кажа за 5-та точка от предизборната ми програма". (бел. ред. !?) Моля? Ти сериозно ли? "Айде, ВЪН ОТ ЛОКО" - думите не са наши, а на фенове на Локо из форуми, из Фейсбук, из коментари под статии, отразяваши Вашите бисери.

Г-н Марешки, вместо да ни четете предизборната си програма и да адвокатствувате на Яне Янев и Бойко, по-добре потърсете спонсор на Локомотив. За около 200-300 хил. можете да продадете мястото за спонсор отпред на фланелките. Прибавете тези пари към вашите 2 млн. и вземете още 2-3 качествени футболисти, защото Локо ще изпадне. А изпадне ли Локо - лошо. Лошо и за нас, лошо и за Вас. Името Ви ще се превърне в символ на провала за половин Пловдив.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...